Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
KHL: Slovan prehral o dva góly s Traktorom Čeľabinsk
Zdielať na

KHL: Slovan prehral o dva góly s Traktorom Čeľabinsk

Zdroj: sita, KHL Slovan-Omsk

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v pondelkovom zápase KHL na ľade Traktoru Čeľabinsk 1:3.

Zverenci trénera Rostislava Čadu v I. tretine vyslali na brankára Garnetta iba dve strely a gól sa im nepodarilo streliť. Domáci z jedenástich pokusov raz prekonali Jaroslava Janusa - do streleckej listiny sa zapísal Jakuceňa. Druhý gól mužstva Traktor Čeľabinsk pridal strelou spomedzi kruhov Antipov v 26. min Miroslav Šatan síce neskôr skorigoval v oslabení, no Suglobov vzápätí poslal Traktor opäť do dvojgólového vedenia. V polovici III. tretiny mal obrovskú šancu Michel Miklík, ale jeho pokusu k ľavej žŕdke chýbali centimetre. Pri vylúčení Josefa Boumedienna mohol pridať štvrtý gól Jakuceňa, ale koncovka mu nevyšla. V posledných sekundách duelu sa už nepodarilo skórovať ani jednému tímu, Slovan prehral druhý zápas po sebe.
"Belasí" sa najbližšie v KHL predstavia v nedeľu 7. októbra o 17.30 h v domácom prostredí proti obhajcovi Gagarinovho pohára - tímu OHK Dinamo Moskva.

Výsledok KHL:

Traktor Čeľabinsk - Slovan Bratislava 3:1 (1:0, 2:1, 0:0)

Góly: 9. Jakuceňa (Belov), 26. Antipov (Suglobov, Panov), 35. Suglobov (Panov, Antipov) - 34. Šatan (Vondrka)
Vylúčení: 5:5 na 2 min, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1, rozhodovali: Naumov, Ščeniov - Lazarev, Golovliov (všetci Rus.), 7500 divákov

Čeľabinsk: Garnett - Quint, Rjabykin, Vasiľčenko, Belov, Razin, Katičev, Nesterov, Šinin - Čistov, Bulis, Kuznecov - Jakuceňa, Kontiola, A. Kosticyn - Panov, Antipov, Suglobov - Glinkin, Popov, Karpov.
Slovana: Janus - Sigalet, J. Tabaček, Štajnoch, Luža, Švarný, Boumedienne, I. Ďatelinka - Michel Miklík, Bližňák, Vondrka - Bartovič, Ölvecký, Kukumberg - Šatan, Lipiansky, L. Hudáček - Dravecký, A. Šťastný, M. Daňo

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články