Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
KHL sa bude hrať aj v Amerike!
Zdielať na

KHL sa bude hrať aj v Amerike!

Zápasy Kontinentálnej hokejovej ligy sa v sezóne 2012/13 uskutočnia aj v Severnej Amerike. V utorok to potvrdil pre denník Sport-Express šéf súťaže Alexander Medvedev.

Bližšie podrobnosti budú známe neskôr, dve stretnutia za oceánom by sa mali uskutočniť v januári 2013. "Marketingové spoločnosti, s ktorými spolupracujeme, hovoria, že o tieto stretnutia bude v zámorí veľký záujem. Zápasy sa pravdepodobne uskutočnia v New Yorku. Naši severoamerickí partneri vyslovili želanie, aby k nim prišli známe mužstvá. Kandidátmi sú ešte značky z čias ZSSR - CSKA, Dinamo Moskva, ale i Avangard Omsk, Ufa či SKA Petrohrad," povedal pre Sport-Express Medvedev.

V novej sezóne do KHL zasiahne aj Viťaz Čechov, nad ktorého budúcnosťou bol otáznik. Medvedev to potvrdil po rozhovore s generálnym manažérom Čechova Alexejom Žamnovom a majiteľmi klubu. "V tíme príde k zmenám, chce hrať o play-off. Aj naďalej bude Viťaz vyznávať fyzický štýl hry, ale šaškovanie s tvrdými chlapcami už v jeho repertoári nebude," doplnil Medvedev.