Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Exmanželka hokejistu Zedníka (36): Ďalší rozvod!
Zdielať na

Exmanželka hokejistu Zedníka (36): Ďalší rozvod!

Zdroj: cas.sk

S hokejistom Los Angeles Kings Dustinom Pennerom bola Jessica len rok a tvrdého chlapa pritom seklo aj pri palacinkách...

Bývalá manželka slovenského hokejistu Richarda Zedníka Jessica Welchová sa opäť rozvádza. Podľa kanadského denníka Toronto Sun sa v troskách ocitol aj druhý manželský zväzok kanadskej herečky s profesionálnym hokejistom - Dustinom Pennerom z Los Angeles Kings.

Welchová na súde uviedla ako dôvod svojej žiadosti o rozvod s Dustinom Pennerom neprekonateľné rozdiely. Len 29. januára pritom pár oslávil prvé výročie svadby. So Zedníkom sa Welchová rozviedla v roku 2009, spolu majú jednu dcérku.

Ešte začiatkom roka pritom Penner vtipkoval, keď zranenie chrbta pripísal na vrub "lahodným palacinkám" svojej manželky. "Zobudil som sa v pohode, no keď som si chcel sadnúť k palacinkám, seklo ma a nemohol som vstať. Ešte nikdy sa mi nič podobné nestalo," posťažoval sa útočník pre klubovú stránku Kings, ktorý vynechal zápas s Columbusom Blue Jackets. "Len som sa zohol, aby som si zobral z chutných palaciniek, čo spravila moja žena. Tá bolesť ma však úplne ochromila. Dúfajme, že to bol len ojedinelý incident a nestane sa z toho niečo chronické," tvrdil Penner.

cas.sk

Súvisiace články