Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Highlight: Humenné na kolenách, policajti vyhrali aj druhý zápas
Zdielať na

Highlight: Humenné na kolenách, policajti vyhrali aj druhý zápas

Zdroj: sita - Play-off, Humenné-VKP Bratislava

Volejbalisti úradujúceho majstra Slovenska VK Chemes Humenné prehrali aj v druhom zápase finálovej série play-off na štyri víťazstvá s VKP Bratislava, tentoraz 0:3. Bratislavský tím vedie v sérii už 2:0. Oba zápasy sme sledovali na HUSTE.tv.

Zverenci trénera Jaroslava Noseka favorita dokonale zaskočili a dosiahli viac, ako azda sami dúfali. Séria pokračuje počas nadchádzajúceho víkendu v Bratislave, kde v sobotu a v nedeľu v športovej hale PKO odohrajú tretí a štvrtý duel.

Výsledok:

VK Chemes Humenné - VKP Bratislava 0:3 (-22, -26, -24)
90 min, rozhodovali: Vaško a Porvazník, 800 divákov

Maximálne vyrovnaný bol prvý set do stavu 20:20. Ani jedno družstvo nedokázalo súperovi ujsť, striedali sa vo vedení, ale vždy to bolo len najtesnejším rozdielom. Záver však patril hosťom, ktorí ho zvládli skutočne vynikajúco a po víťazstve 25:22 sa ujali vedenia 1:0. Domáci akoby sa dostali do kŕča a prvú polovicu druhého setu absolútne nezvládli. Hneď na začiatku im "policajti" odskočili o 5 bodov (3:8) a tento odstup si udržiavali až takmer do záveru. Až potom sa zverenci Richarda Vlkolinského spamätali a z jasnej záležitosti urobili ešte veľkú drámu. O najtesnejšom víťazstve 28:26 hostia nakoniec rozhodli až podaním cez pásku. Tretie dejstvo bolo vyrovnané iba na začiatku, už na prvý technický oddychový čas išli hostia s trojbodovým náskokom. To sa nakoniec ukázalo ako rozhodujúce. Opäť prišla dramatická koncovka, ale rovnako ako v druhom sete aj teraz ťahali domáci za kratší koniec. Po ich prehre 24:26 sa tešili hostia z víťazstva 3:0 na sety a v sérii vedú už 2:0.

Súvisiace články