Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Slováci do Holandska s osmičkou hráčov Slov-maticu
Zdielať na

Slováci do Holandska s osmičkou hráčov Slov-maticu

Zdroj: joj.sk

Tréner slovenskej futsalovej reprezentácie Richard Bačo zverejnil širšiu nomináciu hráčov na prípravný dvojzápas s Holandskom (10. januára v Panningene a 11. januára v Sittarde).

V 15-člennom kádri má nadpolovičné zastúpenie tím úradujúceho majstra Slov-maticu FOFO Bratislava, ktorý dodal národnému tímu osmičku hráčov.

Pre Slovákov je dvojzápas s Holandskom ďalšou fázou v príprave na kvalifikáciu ME 2012. Na minulotýždňovom Turnaji 4 krajín v Plzni ako obhajcovia vlaňajšieho prvenstva prehrali postupne s Maďarskom (2:5), Poľskom (2:3) a Českom (2:5) a obsadili posledné 4. miesto. Po dvojzápase s "oranjes" čaká na slovenskú reprezentáciu domáce vystúpenie proti Slovinsku (21. januára v Trnave a 22. januára v Malackách).

Nominácia SR na prípravný dvojzápas s Holandskom:

brankári: Mário Gašparovič (Slov-matic FOFO Bratislava), Dalibor Repa (ŠK Mima Divus Trnava), Mário Vozár (Benago Zruč nad Sázavou)
hráči: Anton Brunovský, Vojtech Várady, Peter Haľko, Ladislav Mikita, Attila Fehérvári, Martin Rejžek, Dušan Rafaj (všetci Slov-matic FOFO Bratislava), Peter Kozár, Matúš Kyjovský (obaja RCS Košice), Marek Bahna (Across Pinerola Bratislava), Gabriel Rick (Benago Zruč nad Sázavou), Juraj Kuhajdík (FK P.K.P. Košice)

náhradníci: Peter Štiber, Peter Serbin (obaja RCS Košice), Marek Kozík (Tupperware Nové Zámky), Radoslav Ciprýs, Michal Németh (obaja Across Pinerola Bratislava), Tomáš Bagin, Gabriel Bartošek (obaja Slov-matic FOFO Bratislava)