Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slov-matic v ligovej generálke na UEFA Futsal Cup rozbil FTVŠ UK
Zdielať na

Slov-matic v ligovej generálke na UEFA Futsal Cup rozbil FTVŠ UK

Zdroj: joj.sk

Slov-matic FOFO BA - FTVŠ UK BA 9:1 (3:0)

Štyrmi gólmi do siete "vysokoškolákov" sa zaskvel Gabriel Bartošek. Slov-matic má na konte plný počet 12 bodov (skóre 22:7) a figuruje na čele neúplnej tabuľky.

Pre Slov-matic bolo stretnutie generálkou na budúcotýždňové vystúpenie v hlavnej fáze UEFA Futsal Cupu (27.-30. septembra). V 1. skupine, ktorej zápasy sa odohrajú v ŠH Pasienky, budú súpermi zverencov trénera Jána Janíka postupne Oplast Kobarid (Slovinsko), Železarec Skopje (Macedónsko) a Sporting Lisabon (Portugalsko).

Martin Grendár, prezident Slov-maticu FOFO: "Známy defenzívny mág Zsolt Pakusza "zatiahol" svoj mančaft FTVŠ UK Bratislava do defenzívy, ktorá mu dlho fungovala. Ťažko sme dobýjali bránku, ktorú hájil v extralige debutujúci brankár hostí. Študenti párkrát z brejkov pohrozili, ale nedali z toho nič. V závere zápasu začala naša koncovka pripomínať minulú sezónu, takže s víťazstvom a prvýkrát konečne aj s vysokým skóre 9:1 som nadmieru spokojný."

sumár - 4. kolo:

Slov-matic FOFO Bratislava - FTVŠ UK Bratislava 9:1 (3:0)
Góly: Bartošek 4, Mikita, Sláma, Várady, Haľko, Bagin - Višváder, 100 divákov.

zostava Slov-maticu: Gašparovič - Brunovský, Fehérvári, Mikita, Haľko - Sláma, Frič, Rejžek, Bartošek (od 21. minúty Brndiar, Várady, Bagin)

Súvisiace články