Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Slov-matic FOFO zvíťazil v úvodnom futsalovom finále nad Dubnicou
Zdielať na

Slov-matic FOFO zvíťazil v úvodnom futsalovom finále nad Dubnicou

Zdroj: fsk

Slov-matic FOFO - Program Dubnica 6:3 (4:0)

Prvý patril domácemu Slov-maticu, zverenci Janka Janíka mali značne navrch a strelili dubničanom štyri góly. Po obrátke sa ale obraz hry zmenil, Program zlepšil hru v obrane, rovnako aj prechod do útoku, brebral sa najmä Madro. Dvomi peknými gólmi Strateného a Madra hostia znížili na 4:2, gól Slámu ale utlmil ich dobývanie Gašparovičovej bránky. Nešťastné zranenie top hráča Bubenka nakoplo Program k muhutnému tlaku, ktorý vyústil do gólu Madra na 5:3 jedenásť minút pred koncom. Oko futsalového fanjšmejkra ale potešil futsalový virtuóz Sláma, ktorý nádherným gólom na 6:3 ukončil nádeje zverencov Jarka Vojteka na lepší výsledok. Oranjes vedie vo finále - 1:0 na zápasy, séria pokračuje druhým zápasom v utorok s výkopom o 19:30 h pred kamerami HUSTE.tv.

Martin Grendár (prezident Slov-maticu FOFO): "Ako správne píšu žurnalisti, videli sme zápas dvoch rozlišných polčasov. V prvom sme boli evidentne lepším tímom, len škoda tých troch pravých žrdí. V druhom dejstve Dubnica ukázala vysoký level, ešteže Sláma kontroval vždy v pravú chvíľu. Napriek dôležitosti zápasu sa hralo v športovej, slušnej atmosfére a korektne z oboch strán, bez žltých kariet. Škoda zranenie jedného z najlepších hráčov hostí Bubenka. Ako píšu tepličania z Česka, prvé víťazstvo je dôležité, ale séria pokračuje ďalej."

Ján Janík (tréner Slov-maticu FOFO): "Finále sme začali vo veľkom štýle a zápas sme mali svojou aktívnou hrou v 1.polčase pod kontrolou.Dali sme 4 góly nastrelili 3x tyč a zahodili zpoár ďalších šancí.Bol to asi náš najlepší výkon v sezóne.V 2.polčase,ktorý sme prehrali 2 :3, sme si vybrali slabšiu chvílku a najmä v defenzíve sme mali rezervy. Umožnili sme Dubnici dostať sa späť do zápasu,čím sa hra trocha viac zdramatizovala.Musíme sa z toho poučiť a vychádzať z výkonu,ktorý sme predviedli v 1.polčase.Celkovo som však spokojný,vedieme 1:0 a to je momentálne najdôležitejšie."

Finále PLAY-OFF KYMA extraligy 2009/2010 - 1.zápas :

SLOV-MATIC FOFO BRATISLAVA vs ŠK FUTSAL PROGRAM DUBNICA       6:3 (4:0)
Stav finálovej série, na zápasy - 1:0
Góly: Sláma 2 (28. a 35.), Brunovský (3.), Haľko (6.), Meliš vl. (11.), Bartošek (20.) - Madro 2 (27. a 30.), Stratený (25.)
300 divákov, Rozhodcovia: Gál a Fischer (Nagy), akumulované fauly : 5:4 - v 1.polčase, 5:2 - v 2.polčase

Fofo: Gašparovič M. - Várady V., Brunovský A., Haľko P., Mikita L. (C) - Frič D., Sláma Z., Fehérvári A., Bartošek G. - od 25.min Berky M., od 35.min Rejžek M., nehral: Poluch V.
Program: Meliš - Staňo (C), Madro, Struška, Mišík - Bubenko, Stratený, Kozík, Meliš - Luža

Súvisiace články