Skoro jasno
18°
Bratislava
Vieroslava
30.3.2024
Vulgárne nadával pred všetkými novinármi
Zdielať na
Halové športy

Vulgárne nadával pred všetkými novinármi

Zdeno Cíger bol počas finále neraz nahnevaný na rozhodcoch a odniesli si to aj novinári. K „výkonu“ Darka Miličiča sa však ani nepriblížil. <b>VIDEO: vulgárne „vystúpenie“ srbského basketbalistu pred kamerami</b>

Zdeno Cíger si pred nedávnom neudržal nervy na uzde a po jednom z finálových zápasov v Košiciach jeho rozčúlenie mohli vidieť aj televízni diváci. Je pravda, že sa potom ospravedlnil, aj tak však vyvolal negatívne reakcie. Avšak to, čo vtedy predviedol nie je nič proti tomu, čo pred kamerami po prehratom zápase predviedol srbský basketbalista.

Darko Miličič patrí medzi opory srbskej basketbalovej reprezentácie. V júni 2003 jeho hviezda zažiarila po prvýkrát aj na americkom basketbalovom nebi, keď ho Detroit draftoval ako najvyššie nasadeného Európana. Miličič mal vtedy iba 18 rokov. V Detroite sa však počas dva a pol sezóny v Detroite nedokázal presadiť a výkonmi nepresvedčil ani za poldruha roka v Orlande. Preto vlani prestúpil do Memphis Grizzlies, kde hrá v mladom tíme a možno aj preto sa mu darí lepšie.

Mladý Srb nastúpil za svoju reprezentáciu aj na vlaňajších majstrovstvách Európy v Španielsku. Veľmi sa mu však nedarilo a jeho tímu už vôbec. Priemerne nastrieľal v zápase takmer 15 bodov, Srbi však prehrali, čo sa dalo a napokon skončili na poslednom mieste. Darko Miličič veľmi ťažko znášal najmä prehru s Gréckom v základnej skupine. Večer 4. septembra Srbi prehrali svoj najnádejnejší zápas s balkánskymi susedmi iba o jeden, jediný bod.

Miličič za to vinil najmä výkony talianskych rozhodcov, ktorí ho poriadne nahnevali. Jasne to dal najavo hneď po zápase v priestoroch pre hráčov a novinárov. Nedával si servítku pred ústa a takto vulgárne nadávať priamo pred kamerami ešte títo novinári ani nikdy nevideli. Záznam vám ponúkame v pôvodnom znení s anglickými titulkami, ale ak aj po anglicky neviete, srbským vulgarizmom budete rozumieť určite.

Zdielať na