Jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Nevídané gesto fair play! Rútil sa sám na brankára a... Koľkí z 10 by to spravili?!
Zdielať na

Nevídané gesto fair play! Rútil sa sám na brankára a... Koľkí z 10 by to spravili?!

PENISCOLA / Klobúk dole, palec hore! Ktovie, koľkí z desiatich futbalistov či futsalistov by urobili to isté, čo on. Že kto? Futsalista Josico zo španielskeho prvoligového tímu FS Peniscola RehabMedic. Jeho gesto fair play bolo naozaj nevídané!

Jeho klub skončil v základnej časti 16-člennej španielskej Ligy Nacional na 8. mieste a ako posledný si uchmatol účasť v play-off.

Človečina...

Hneď vo štvrťfinále však má nesmierne ťažkého súpera. Suveréna z Pyrenejského polostrova Inter Movistar Futbol Sala. To je jasný víťaz základnej časti, FS Peniscola v nej získal o 42 bodov menej než on. Inter bol v prvom zápase série na palubovke protivníka veľkým favoritom, napokon vyhral s odretými ušami 3:2. Za stavu 2:1 pre hostí sa ale udiala vec, ktorá si zaslúži pozornosť. Hra sa prelievala rýchlo zo strany na stranu. Po jednom z obranných zákrokov ostal na palubovke ležať Portugalčan Ricardinho, najväčšia hviezda Interu. Jeho spoluhráči však fičali smerom vpred. Stratili ale loptu a domáci Josico sa rútil na ich brankára. Po jeho ľavej ruke sa zvíjal v bolestiach Ricardinho... Josico loptu "štopol", otočil sa smerom od brány Interu a - odpálil ju za postrannú čiaru!!!

Súvisiace články