Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Obrovské sklamanie v Košiciach. Tatrablesk nevyhral turnaj!
Zdielať na

Obrovské sklamanie v Košiciach. Tatrablesk nevyhral turnaj!

Zdroj: jojšport

KOŠICE / Vianočný turnaj v metropole východu skončil obrovskou senzáciou. Tatrablesk nezopakoval minuloročné víťazstvo a vo finále prehral v penaltovom rozstrele.

Obrovský favorit Vianočného turnaja v Košiciach, prešpikovaný futsalovými reprezentantmi, neprehral ani jeden zápas v riadnom hracom čase a aj tak nezískal ďalší titul v tomto mimoriadne veľmi cenenom turnaji.

V penaltovom rozstrele zlyhal kapitán tímu Šidlovský, ktorý doletel iba na tento turnaj až z ďalekého Anglicka. Katastrofu favorita načal ďalší skvelý reprezentačný futsalista a hráč Sparty Praha Martin Doša, ktorý mieril vedľa. Jediný gól zaznamenala posila z ďalekej Bratislavy Martin Grendár, ktorý si vyslúžil obrovský potlesk zaplnených tribún hádzanárskej haly v Košiciach.

Zápas sa v riadnom hracom čase skončil zmierlivo 3:3, keď favorit dotiahol dvojgólové manko súpera, o čo sa pričinil hlavne geniálne hrajúci Duplo. Najväčším sklamaním turnaja sa stal známy zabávač Matúš TV, ktorý na druhý hrací deň dobehol v poslednej chvíli a práve na jeho neskúsenosti skončili všetky nádeje obrovského favorita.

Finále Vianočného turnaja v Košiciach:

Tatrablesk - VS Schirsche Hunde 3-3 (1-2), na pen. 1:2