Zatiahnuté
19°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Dal jasle sám sebe a zozadu! A potom gól! Unikátna finta hádzanára!
Zdielať na

Dal jasle sám sebe a zozadu! A potom gól! Unikátna finta hádzanára!

ŠTETÍN / V poľskej lige hádzanárov momentálne vrcholia boje play-off o medialy a prvý zápas série o bronz priniesol doslova unikátny gól. Dal ho 34-ročný Bosniak Nikola Prce a šok z jeho geniálneho zakončenia bol o to väčší, že sprvoti tento obor vyzeral tak, že nevie ani poriadne driblovať...

V sérii o 3. miesto bojujú o medailu útechy celky Štetína a Azoty-Pulawy. Reprezentant Bosny a Hercegoviny háji farby toho druhého, ktorý je favoritom na zisk bronzu.

Tak to už áno, klobúk dole!

Ľavá spojka s úctyhodnými mierami 109 kilogramov a 202 centimetrov odohrala za svoju krajinu 73 zápasov, v ktorých nasúkala 251 gólov! 34-ročný skúsený borec teraz naservíroval vďačným fanúšikom hádzanej v Poľsku skutočnú delikatesu. Počas útoku súpera vystihol jeho nevydarenú prihrávku a od vlastného deviatkového oblúka sa rozbehol na bránu Štetína. Po pár krokoch sa zdalo, že rýchly dribling spôsobuje jeho mohutnej postave problémy, no bolo to fakt iba zdanie... Pred bránkoviskom protivníka sa nekonal žiadny typický náskok, ale Prce poslal loptu bleskovo zozadu pomedzi svoje nohy, a tá skončila presne pri pravej žrdi bezmocného gólmana! Naozaj fantázia!

Hádzaná_Nikola Prce_Azoty-Pulawy

przegladsportowy.pl

Súvisiace články