Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Totálna devalvácia troch koruniek! Turek vykúzlil vo futsale gól snov!
Zdielať na

Totálna devalvácia troch koruniek! Turek vykúzlil vo futsale gól snov!

ŠTOKHOLM / Futsal je šport, z ktorého vám pomerne často ponúkame pekné góly. Hneď skraja tohto kalendárneho roka ale padol na palubovke vo Švédsku jeden naozaj výstavný! A v tomto prípade nebudú superlatívy na jeho adresu naozaj prehnané. Určite si ich zaslúži!

Minulý týždeň odohrali na severe Európy dva prípravné zápasy výbery Švédska a Turecka. Ten prvý vyhrali Tre Kronor hladko 4:0 a pripísali si na svoje konto najvyššie víťazstvo v histórii, respektíve vyrovnali svoje maximum zo 7. decembra 2013, keď vyhrali v Nórsku 5:1.

Zdravá drzosť a kusisko umenia!

Odveta už taká priaznivá pre "tri korunky" nebola, futsalisti z krajiny polmesiaca zvíťazili 3:0. O jeden z ich gólov sa postaral aj ich hviezdny hráč Cem Keskin. Urobil to vskutku nevídaným spôsobom, keď sa popri ľavej autovej čiare dostal až pred švédsku bránu a ocitol sa chrbtom k nej. Napriek tomu, že mal za sebou dvoch obrancov i brankára, loptu si dva razy nadhodil a vzápätí vykúzlil nožničky, po ktorých lopta skončila v ľavom hornom rohu brány Švédov! Všetky slová a opisy sú ale v tomto prípade zbytočné, túto futsalovú gólovú delikatesu treba jednoducho vidieť!

Futsal_Švédsko_Cem Keskin_Turecko

futsalfocus.net/uefa.com

Súvisiace články