Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dva góly futsalového brankára! Prvý z ríše snov, druhý iba trochu škaredší
Zdielať na

Dva góly futsalového brankára! Prvý z ríše snov, druhý iba trochu škaredší

ORLANDIA / 11. kolo prvej fázy najvyššej brazílskej súťaže vo futsale prinieslo málo vídaný moment, respektíve - hneď dva momenty po sebe. Na rováši ich má brankár tímu Intelli Orlandia, ktorý sa predviedol v domácom stretnutí proti Corinthiansu nielen ako výborný strážca svätyne, ale aj ako riadny ostrostrelec! Na našom videu to uvidíte od jeho 27 sekundy.

Má 27 rokov, vlastným menom sa volá Thiago Mendes Rocha, no jeho futsalové meno znie Guitta. Tento 177 centimetrov vysoký člen reprezentačného kádra "kanárikov" zobral do svojich rúk, či presnejšie svojej pravej nohy, réžiu záverečných sekúnd zápasu Orlandia - Corinthians. 

Má to očividne v nohe, chalanisko!

Domáci viedli o jediný gólik 4:3 a hostia sa pochopiteľne zo všetkých síl vrhali do útoku. Ich ambície zmrazil minútu aj 37 sekúnd pred koncom parádnou strelou "z prvej" cez celé ihrisko práve Guitta. Jeho spoluhráč mu z autu posunul loptu a gólman súpera, ktorý vyšprintoval počas power-play hostí z lavičky späť medzi tri žrde, už nemal po Guittovom neskutočnom oblúčiku šancu zasiahnuť napriek tomu, že letel vzduchom ako špinavá bielizeň... 22 sekúnd pred záverečným hvizdom ale brankár Orlandie rozvlnil sieť protivníka ešte raz. Vtedy už bola brána Corinthiansu počas power-play naozaj úplne prázdna a on ju cez celú palubovku trafil výkopom z ruky.

Futsal_brankár_Guitta Marca_Orlandia

guitta19.blogspot.com