Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO. NBA víta ďalšieho letca - Bena McLemora (20)
Zdielať na

VIDEO. NBA víta ďalšieho letca - Bena McLemora (20)

SACRAMENTO / Nový ročník basketbalovej NBA sa ešte nezačal, ale budúcoročná exhibičná súťaž smečiarov Slam Dunk Contest už má vážneho uchádzača o prvenstvo z radov nováčikov - Bena McLemora.

Dvadsaťročný strieľajúci rozohrávač, ktorého si v tohtoročnom drafte vybrali zo siedmeho miesta Sacramento Kings, na tréningoch "kráľov" demonštruje svoje dych berúce atletické schopnosti. Video s názvom "Ben McLemore vie lietať" už obletelo svet, rodák zo St. Louis v ňom ponúka širokú paletu zakončení zhora s hlavou na úrovni obruče. Bez štyroch centimetrov dva metre vysoký McLemore však nie je len obávaný smečiar, nebezpečne vie vystreliť aj z diaľky, vďaka čomu ho prirovnávajú k stále aktívnej trojkárskej legende NBA Rayovi

Tohtoročný Slam Dunk Contest v rámci víkendu vyhradenému Zápasu hviezd ovládol torontský krídelník Terence Ross pred Jeremym Evansom a Ericom Bledsoem. O "vzdušnú" zábavu sa na palubovkách NBA v súčasnosti najviac starajú Blake Griffin, DeAndre Jordan, LeBron James, Kenneth Faried, DeMar DeRozan či Gerald Green.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita, Ben McLemore

Súvisiace články