Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ZÁZNAM. Bitka pred hádzanou? Lietali kamene, tiekla krv
Zdielať na

ZÁZNAM. Bitka pred hádzanou? Lietali kamene, tiekla krv

PREŠOV / Futbaloví výtržníci sú známi po celom svete. Ale to, čo predviedli fanúšikovia hádzanej pred finálovým zápasom kvalifikácie Ligy Majstrov v Prešove je naozaj silná káva! Priaznivci gréckeho AEK Atény a bieloruského Dinama Minsk sa pred Tatran Hanball Arénou najskôr pustili do seba.

Po príchode polície sa rozpútalo peklo

Po príchode polície konflikt prerástol do nevídaných rozmerov. Oba fanúšikovské tábory pokračovali v bitke a dokonca im nerobilo problém bojovať aj so samotnými policajtami.

Ku slovu sa dostali nielen fľaše či plechovky, ale aj kamene. Až použite granátov s ohlušujúcim účinkom ako tak umravnilo obe bojujúce strany. Niektorí jedinci však ich použitie nepochopili a snažili sa vo svojom nepríčetnom správaní pokračovať. 

Výbuch na Slovane

V poslednej dobe akoby sa roztrhlo vrece s bitkami na športových podujatiach. V posledných týždňoch rezonoval najmä výbuch podomácky vyrobenej výbušniny. Na štadióne Slovana sa zranilo sedem ľudí vrátane dvoch detí (13,9).

Slovan za tento prešľap svojich "fanúšikov" dostal pokutu 15 000 € a tri zápasy v lige musel odohrať pred zavretými tribúnami. VIAC TU

V Slovenskom Grobe s mačetou

Počas futbalového duelu medzi mužstvami Slovenský Grob a Inter Bratislava došlo k výtržnostiam. Podľa doterajšieho vyšetrovania napadol po výtržnostiach fanúšik Interu priaznivca Slovenského Grobu.

Stalo sa tak ešte v areáli futbalového ihriska. Incident sa potom presunul pred ihrisko, kde už boli oba fanúšikovské tábory.

Počas incidentu zranil páchateľ ozbrojený železnou mačetou 46-ročného muža zo Slovenského Grobu. Zbraň dal po útoku ďalšiemu zo zúčastnených, ktorý ňou ohrozoval prítomných ľudí. Následne páchatelia z miesta ušli, pričom mačetu vyhodili ešte na mieste činu. Rozhovor s fanúšikom Interu, ktorý bol v čase incidentu na mieste, nájdete TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články