Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Volejbalisti prehrali v príprave so Slovincami 2:3
Zdielať na

Volejbalisti prehrali v príprave so Slovincami 2:3

Zdroj: sita - Volejbalisti Slovenska v Sofii

LIPTOVSKÝ JÁN / Slovenskí volejbaloví reprezentanti prehrali vo štvrtkovom neoficiálnom medzištátnom zápase v Liptovskom Jáne so Slovincami 2:3.

Zverenci Štefana Chrtianskeho sa pripravujú na septembrové majstrovstvá Európy, ich ďalším súperom bude na budúci týždeň v piatok a sobotu v Nitre výber Fínska.

Neoficiálny medzištátny zápas mužov - Liptovský Ján:

Slovensko - Slovinsko 2:3 (20, -22, -19, 22, -10)
124 minút

Zostava SR: Masný 0, Michalovič 6, Kohút 7, Chrtiansky ml. 19, Kmeť 9, Paták 7, liberá Ondrušek a Hupka (M. Nemec 15, Zaťko 0, Ogurčák 6, Kašper 0). Tréner: Š. Chrtiansky
st.
Slovinsko: Ropret 0, Gasparini 9, Pajenk 8, Koncilja 8, Pokeršnik 10, Cebulj 16, liberá Kovačič a Plot (Planinč 0, Vinčič 1, Mijatovič 2, Potočnik 6). Tréner: L. Slabe.

Štefan Chrtiansky (tréner SR): "Som nespokojný, že sme prehrali. Odohrali sme však päť setov v dobrom tempe a zápas tým splnil svoj účel. Nezvládli sme koncovku druhého setu, v ktorom sme síce dlho prehrávali, ale potom sme viedli 20:18. Mali sme to dotiahnuť a mohli sme viesť 2:0. V tajbrejku sme začali veľmi zle, keď sme prehrávali 3:8 a už sme to nedokázali
dotiahnuť. Zápas nám ukázal, že ešte nie sme v ideálnej hernej forme. Predsa len - v Liptovskom Jáne sme spočiatku mali najmä kondičnú prípravu. Teraz budeme mať dva dni voľno a od nedele pokračujeme v rovnakom zložení v príprave už v Nitre, kde sa budúci týždeň stretneme s Fínskom. Po zápasoch s týmto súperom už budeme nomináciu zužovať."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články