Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Falcao (35) strelil jeden z najkrajších gólov histórie
Zdielať na

VIDEO: Falcao (35) strelil jeden z najkrajších gólov histórie

Jeden z najlepších futsalistov všetkých čias, dnes 35-ročný Falcao, predviedol v exhibičnom zápase v Brazílii skvelú kopaciu a driblérsku techniku a strelil jeden z najkrajších gólov histórie.

Menovec kolumbijského kanoniera futbalového Atlética Madrid Radamela Falcaa prekonal v drese výberu futsalistov Atlética Mineiro z roku 1999 efektívnou finesou brankára tímu hviezd. Celkovo sa v exhibícii presadil Falcao päťkrát, jeho tím vyhral 14:5.

Falcao, ktorý pomohol pred pár týždňami Brazílii k zisku titulu majstrov sveta, po priamom kope po priťuknutí spoluhráčom trafil do siete loptu efektnou "otočkopätičkou" zo vzduchu. "Som šťastný. V roku 2004 mi zomrel otec. Keď som tu v roku 1999 pôsobil, chodil pravidelne na naše zápasy. Bolo to pre mňa veľmi emotívne. Živo si pamätám, ako bol šťastný, keď sme získali titul a 25-tisíc ľudí kričalo moje meno," uviedol pre web parana-online Falcao. Brazílsky futsalista s celým menom Alessandro Rosa Vieira nastúpil v národnom drese na 201 stretnutí a dal v nich 339 gólov. Majstrovstvá sveta vyhral v rokoch 2008 a 2012.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita

Súvisiace články