Polojasno
20°
Bratislava
VIDEO: Balotelli opäť brnkal súperom na nervy!
Zdielať na

VIDEO: Balotelli opäť brnkal súperom na nervy!

Hráč Manchestru City Mario Balotelli je nevšedný futbalista, ktorý dokáže divákov zabaviť. Rovnako však vie svojimi „divokými kúskami“ súperov, ale aj spoluhráčov, či trénerov vyprovokovať a rozzúriť. Povýšeneckým správaním sa prezentoval aj v súboji s Norwichom. Nalomeného súpera dorazil gólom ramenom.

Maria Balotelliho nemajú protihráči veľmi v láske. Asi preto, že talianskemu futbalistovi s ghanskými koreňmi robí dobre, keď môže súpera potupiť.

Svoje povýšenecké správanie prezentoval útočník Manchestru City aj v súboji s Norwichom.  V 82. minúte, keď brankár hostí John Ruddy jeho prvú strelu zmaril, sa Balotelli dostal k odrazenej lopte a do brány ju zasunul ramenom! Hoci 99 futbalistov zo 100 by ju v takejto situácii do siete poslalo hlavou...

„To je typický Mario! Ale bol to parádny gól...“, obhajoval svojho zverenca a kontroverzného krajana tréner Manchestru City Roberto Mancini.

Aj vďaka Balotelliho gólu ramenom Manchester City rozdrvil nováčika z Norwichu 5:1 a bez jedinej prehry je po 14. kole suverénnym lídrom anglickej Premier league.

Útočník Manchestru City dal Norwichu gól ramenom

sita- Balotelli potupil súpera, gól dal ramenom.

Súvisiace články