Skoro jasno
15°
Bratislava
VIDEO: Stoch exportnými gólmi rozhodol o víťazstve Fenerbahce
Zdielať na

VIDEO: Stoch exportnými gólmi rozhodol o víťazstve Fenerbahce

Slovenský futbalový stredopoliar v službách tureckého klubu Fenerbahce Istanbul Miroslav Stoch strelil dva góly v sobotňajšom ligovom zápase proti MKE Ankaragücü (4:2).

Pre 22-ročného rodáka z Nitry to boli premiérové presné zásahy v tejto sezóne a oba góly boli krásne. Bývalý hráč FC Chelsea a FC Twente najprv v 18. min otváral skóre duelu exportnou ranou z 20-metrovej vzdialenosti priamo do šibenice a potom v 58. min zvýšil náskok domáceho tímu strelou z vnútra pokutového územia do horného rohu bránky na 3:1, pričom jeho druhý gól mal prívlastok víťazný.

"Ziegler mi pred šestnástkou posunul loptu, pripravil som si ju na streľbu a snažil sa čo najprudšie a najpresnejšie trafiť k žrdi. Sadla mi priam ideálne, hneď som vedel, že ide dnu," opísal prvý presný zásah na svojej oficiálnej internetovej stránke technicky disponovaný stredopoliar a pridal aj komentár k druhému gólu: "Dá sa povedať, že to bolo z podobnej pozície ako predtým, ale zdá sa mi, že už v šestnástke. Triafal som znova pod brvno, ale na bližšiu žrď. Bol som neskutočne šťastný, dva góly v jednom zápase som ešte za Fenerbahce nedal, ale tušil som, že po tej smole, čo som mal, sa to raz musí zlomiť."