Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Filip Šebo: Sme schopní všetkého!
Zdielať na

Filip Šebo: Sme schopní všetkého!

Hoci im málokto veril, rímsku futbalovú baštu už hráči bratislavského Slovana v tejto sezóne dobyli. Teraz sa v Európskej lige chystajú zaútočiť aj na parížske hradby.

Futbalisti Slovana dnes ráno odleteli do Paríža. Pod Eiffelovkou  by zverenci trénera Vladimíra Weissa do tabuľky F skupiny Európskej ligy radi získali ďalší bod!

   „Škoda toho!“ – to bol častý povzdych, ktorým sa fanúšikovia Slovana pred dvoma týždňami lúčili pri odchode z Pasienkov.

Hoci pred zápasom s bohatým Parížom Saint Germain by bod všetci s radosťou „brali“, po záverečnom hvizde sa im takýto „chudobný“ zisk málil.

Skalných škrelo, že hoci belasí hrali polhodinovú presilovku , v záverečných desiatich minútach dokonca o dvoch hráčov, vytúžený gól oslabenému súperovi nestrelili.

„Ťažko sa hrá, keď sa osemdesiat minút po ihrisku len naháňate za loptou, ktorú má stále na nohe súper... A potom, keď sa vám naskytne takáto príležitosť, máte čosi vytvoriť! V závere sme už toho mali, ako sa hovorí,  – ´plné kecky´...,“ priznal pred dnešným odletom do Paríža útočník Slovana Juraj Halenár.  

 Tak či tak, v odvetnom súboji by belasí bohatému francúzskemu klubu opäť radi čosi uchmatli. „Myslím si, že sme už v tejto sezóne ukázali, že sme schopní všetkého. Aj v Ríme sme síce prehrávali, no potom sme dosiahli, čo sme chceli!, “ konštatuje Filip Šebo, ktorý domovský stánok Parížu Saint Germain z čias svojho nedávneho pôsobenia v FC  Valenciennes  dobre pozná: „V Parku princov som odohral už tri zápasy. Spomínam si, že v jednom sme hrali už od 3. minúty v početnej presile, no napriek tomu sme prehrali 0:4... Takže môžeme schytať debakel, ale môžeme aj prekvapiť!“   

„Ak budeme hrať disciplinovane, verím, že nejaký ten bodík z Paríža prinesieme,“ verí optimisticky naladený  Igor Žofčák.