Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pre vážne zranenie hráča nedohrali v Anglicku zápas!
Zdielať na

Pre vážne zranenie hráča nedohrali v Anglicku zápas!

Zdroj: web - Tom Bender

Futbalista tímu štvrtej najvyššej anglickej súťaže Accrington Stanley Tom Bender utrpel vážne zranenie hlavy v utorkovom pohárovom stretnutí s Tranmere Rovers, ktorý rozhodca následne predčasne ukončil.

Osemnásťročného mládežníckeho reprezentanta Walesu, ktorý je v Accringtone na hosťovaní z Colchesteru, 30 minút ošetrovali na ihrisku po tom, ako sa pri snahe zachytiť dlhú prihrávku ocitol medzi útočníkom súpera a vlastným brankárom Ianom Dunbavinom, ktorý ho nešťastne udrel do tváre. Keď po dlhom čase znova nadobudol vedomie, previezli ho do Všeobecnej nemocnice v Blackburne.

"Chlapci hneď vedeli, že niečo nie je v poriadku, a volali lekára. Ten potvrdil, že to nebol pekný pohľad. Nechcel s Tomom hýbať, preto sme čakali na sanitku. Teraz je v bezpečných rukách. Musíme dúfať a modliť sa, aby bol v poriadku," povedal tréner Accringtonu John Coleman. Podľa neskoršej správy na Twitteri bol Bender v stabilizovanom stave, utrpel otras mozgu, ale mohol rozprávať.

Accrington pred nešťastnou situáciou prehrával 1:2 v stretnutí pohárovej súťaže Johnstone's Paint Trophy určenej pre tímy z dvoch najnižších anglických súťaží Ligue One a Ligue Two.