Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zápas Žiliny so Slovanom. Malo to byť derby, bola to fraška!
Zdielať na

Zápas Žiliny so Slovanom. Malo to byť derby, bola to fraška!

Mal to byť sviatok futbalu, ale napokon z toho bola nechutná fraška. Šláger Žiliny so Slovanom hlavný rozhodca predčasne ukončil za inzultovanie čiarového arbitra divákom.

Zápas, na ktorý sa dlho čakalo sa nakoniec skončil poriadným fiaskom. Po tom, čo divák inzultoval čiarového rozhodcu Romana Slyška, hlavný arbiter zápas ukončil.

Po odchode arbitrov do šatní sa už ďalej nepokračovalo. Rozhodcovia stretnutie v 88.minúte ukončili a nechutné divadlo bolo dokonané. Podobná situácia sa v piatok stala aj v nemeckej bundeslige, v zápase St.Pauli - Schalke. Tam hlavný rozhodca ukončil zápas kvôli útoku domáceho fanúšika na čiarového rozhodcu. Ohrozil ho plastovým pohárom plným piva. 

Majiteľ klubu MŠK ŽilinaJozef Antošík si myslí, že rozhodca Sklyško nemal byť nominovaný na zápas so Slovanom, pretože už dlhé roky žije v Bratislave a žilinskí fanúšikovia majú voči nemu dlhodobú averziu. Môžu za to vraj Slyškove posunky aj slovné reakcie na pokriky divákov. 

"Páchateľ je identifikovaný a podali sme trestné oznámenie. Nebudem zabiehať do všetkých podrobností, ale patrí do jednej skupiny dlhodobých fanúšikov Žiliny skôr v strednom veku. Nie je pre nás žiadnou neznámou tvárou, u ktorej by mohlo vyvstať podozrenie spomenutého typu," dodal Antošík. 


sita