Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Shakira ulovila futbalistu Piqého z FC Barcelona
Zdielať na

Shakira ulovila futbalistu Piqého z FC Barcelona

Zdroj: Gerard Piqué a Shakira tvoria pár

Kolumbijská popová speváčka Shakira v utorok potvrdila vzťah so španielskym futbalistom Gerardom Piquém.

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter publikovala odkaz "Les presento a mi sol" (v preklade Predstavujem Vám moje slniečko), ku ktorému pridala fotografiu zaľúbeného páru.

Tridsaťštyriročná speváčka a 24-ročný obranca FC Barcelona sa stali témou viacerých bulvárnych médií v januári, keď sa Shakira po 11 rokoch rozišla s Argentínčanom Antoniom de la Rúa. Informácie, že hviezda so športovcom randí, sa však začali objavovať už po minuloročných majstrovstvách sveta vo futbale v Juhoafrickej republike. Obaja sa však neustále vyhýbali otázkam súvisiacim s ich osobným životom, a tak boli informácie o tom, že tvoria pár, len v rovine dohadov. V nedeľu 20. februára sa ale fotografom podarilo po prvý raz zhotoviť fotografiu, na ktorej sa držia za ruky. Formálne potvrdenie ich vzťahu zostalo už len otázkou času.

Dvojnásobná držiteľka hudobnej ceny Grammy naspievala vlani anglickú aj španielsku verziu oficiálnej piesne MS vo futbale s názvom Waka Waka (This Time for Africa/Esto es África). Piqué, ktorý sa narodil presne desať rokov po kolumbijskej speváčke, bol jedným z hráčov, ktorí sa objavili vo videoklipe k tejto skladbe.