Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Celtic vedie pred Rangers
Zdielať na

Celtic vedie pred Rangers

Celtik Glasgow vedie škótsku ligu.

Futbalisti Celticu Glasgow zvíťazili v 13. kole škótskej ligy nad Kilmarnockom suverénne 3:0 a sú na čele tabuľky s 34 bodmi pred rivalom Rangers. Ten remizoval na ihrisku Motherwell 0:0.

      výsledky: Celtic Glasgow - FC Kilmarnock 3:0, Dundee United - Hibernian Edinburgh 2:0, Heart of Midlothian - Hamilton Academical 1:0, Inverness Caledonian Thistle - FC Falkirk 1:1, FC Motherwell - Glasgow Rangers 0:0

Celtic má záujem o ďalšieho poľského brankára
Škótsky futbalový klub Celtic Glasgow má záujem o brankára Lukasza Zalusku z Dundee United. Poľský gólman výkonmi pomohol svojmu zamestnávateľovi k výbornému tretiemu miestu v najvyššej škótskej súťaži, hneď za vedúcim suverénnym glasgowským duom Celtic, Rangers. Úradujúci škótsky šampión chce podpísať v januári s 26-ročným brankárom zmluvu, podľa ktorej by do Glasgowa definitívne prestúpil na začiatku sezóny 2009/10. O služby súčasnej brankárskej jednotky Celticu Artura Boruca sa už dávnejšie uchádza viacero klubov z anglickej Premier League. Zaluskov krajan zrejme Celtic Park definitívne opustí po skončení aktuálnej sezóny.