Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
V Carling Cupe sa sypali peniaze a zuby
Zdielať na

V Carling Cupe sa sypali peniaze a zuby

Bez zubov môže ísť brankár iba na čínu

Tottenham v stredajšom programe Carling Cupu vyradil Liverpool 4:2, no nedohral domáci brankár. Liverpoolský obranca Philipp Degen nešetrne vbehol na gólmana Gomeza, ktorý skončil na nosidlách a zápas musel dochytať náhradník César Sánchez Dominguez. Gomez po údere do hlavy nevyzeral vôbec dobre. No  nakoniec jeho zranenie nie je vážne - má len vyrazené zuby."Zuby má preč, ale čoskoro si bude môcť zájsť na čínu a už počas víkendu by mohol chytať," prehlásil tréner Redknapp s tým, že brankára ešte čaká dôkladná návšteva zubára.

Londýnska Chelsea šokujúco vypadla po jedenástkovom rozstrele s Burnley. "Je to obrovské sklamánie. Chceli sme vyhrať všetky súťaže, v ktorých hráme. Teraz sme jednu stratili," ľutoval tréner Luiz Felipe Scolari z Chelsea. Kanonierovi futbalistov Chelsea Londýn Didierovi Drogbovi hrozí trest od Anglickej futbalovej asociácie (FA) za to, že hodil do divákov na tribúne mincu.

Pri oslave gólu z 27. minúty súboja, ktorý napokon Chelsea prehrala po rozstrele z 11 m, trafila reprezentanta Pobrežia Slonoviny minca. On reagoval neadekvátne a za jeho čin sa po zápase ospravedlnil. "Bolo veľkou chybou, že som to hodil späť. Ak som niekoho zranil, chcem sa ospravedlniť. Toto by sa mi nemalo stávať, ešte raz sa ospravedlňujem," kajal sa po zápase futbalista, ktorý sa vrátil po šiestich týždňoch po zranení kolena. Drogbu rozhodca zápasu potrestal žltou kartou za incident.

Skončil tak lepšie ako Jamie Carragher z Liverpoolu v roku 2002, ktorého v dueli s Arsenalom Londýn v Ligovom pohári za rovnaký čin arbiter vylúčil.