Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na zápas Slovanu s Besiktasom sa chystajú tisíce detí
Zdielať na

Na zápas Slovanu s Besiktasom sa chystajú tisíce detí

Zdroj: sk slovan

BRATISLAVA / Futbalový klub ŠK Slovan dnes odohrá zápas Európskej ligy proti Besiktasu Istanbul pred uzatvoreným hľadiskom. Nebude to ale úplne tak. Slovan totiž využil možnosť reglementu UEFA a na zápas pozýva deti zo základných škôl a z futbalových klubov do 14 rokov.

Už od pondelka Slovan obdržal obrovské množstvo žiadostí z celého Slovenska a dokonca aj z Brna. V tomto čase je nahlásených už 6.000 detí a štadión teda nebude určite zívať prázdnotou. Dvanástym hráčom futbalistov Slovana teda budú deti a aj samotní hráči sa spoliehajú na energiu práve od nich.

Príchod na štadión

Štadión Tehelné pole sa otvára o 19:30 hod. Našich mladých fanúšikov prosíme, aby si príchod nenechali na poslednú chvíľu a prišli s dostatočným časovým predstihom. Upozorňujeme, že vstup na štadión je jednorazový. Nie je možné opustiť štadión a vrátiť sa späť, vstupenka v tej chvíli automaticky stráca platnosť.

Parkovanie

Pokiaľ využijete organizovanú autobusovú dopravu, môžete po dohode s klubom bezplatne zaparkovať na neďalekom štadióne Pasienky, ktorý je od Tehelného poľa vzdialený 10 minút chôdze. Tie skupiny, ktoré by využili individuálnu dopravu upozorňujeme, že na štadióne nie je možné parkovanie. Odporúčame parkovať v okolí Junáckej ulice, taktiež odporúčame využiť linky MHD. Najbližšie zastávky sú Nová doba (linky 2, 4, 53, 75 a 98), prípadne Bajkalská (39, 53, 61, 63, 74, 75, 78, 98, 204, 205). Bajkalská (39, 53, 61, 63, 74, 75, 78, 98, 204, 205).

Platba v bufetoch a fanshope

V bufetoch ako aj vo fanshope sa bude môcť platiť hotovosťou alebo platobnou kartou.

Dôležité upozornenie

ŠK Slovan Bratislava upozorňuje na dodržanie pomeru 10 detí na 1 dospelého ako doprovod. Toto bude pri vstupe na štadión striktne kontrolované, dospelé osoby nad avizovaný počet nebudú na štadión vpustené. Na štadión nie je možné vniesť akékoľvek nápoje v sklenených, či plastových fľaškách.