Oblačno
22°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
S Neapolom chcem hrať Ligu majstrov!
Zdielať na

S Neapolom chcem hrať Ligu majstrov!

Zdroj: SITA

Marek Hamšík sa z Neapola nechystá nikam sťahovať

Počas svojej prvej sezóny medzi elitou Apeninského polostrova odohral ešte len 21-ročný ofenzívny stredopoliar v drese "Partenopei" 37 stretnutí, v ktorých zaznamenal deväť gólov. Stabilný člen A-tímu reprezentácie SR mal vynikajúci štart aj do aktuálneho ročníka 2008/09, keď zatiaľ v oboch dueloch dokázal raz prekonať súperových brankárov. Najskôr presne namieril v remízovom zápase s AS Rím (1:1) a počas uplynulého víkendu sa pričinil o víťazstvo nad nebezpečnou Fiorentinou

Počas nedávno skončeného letného prestupového obdobia sa ponuky na Hamšíka hrnuli zo všetkých strán, o služby Slováka mali záujem takmer všetky európske veľkokluby na čele s FC Chelsea, Manchestrom United, Juventusom Turín či Interom Miláno. Vedenie Neapola však odmietlo dokonca aj 28 miliónov eur, ktoré podľa všetkého ponúkli londýnski "The Blues".

Marek Hamšík nedávno podpísal s SSC nový kontrakt do roku 2013 a podľa svojich vlastných slov si momentálne nevie predstaviť svoju budúcnosť v inom klube. "Tu sa cítim dobre, z Neapola sa nechystám nikam sťahovať. Tento tím má veľké plány a ja som a naďalej chcem byť jeho súčasťou. Chcem v tomto drese hrať Ligu majstrov a vyhrávať dôležité zápasy," povedal odchovanec Jupie Podlavice a bývalý hráč Slovana Bratislava v rozhovore pre taliansky denník Corriere dello Sport.