Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
"Znovuzrodení Chorváti oskalpovali Nemcov," napísala STA
Zdielať na
Futbal

"Znovuzrodení Chorváti oskalpovali Nemcov," napísala STA

Zdroj: TV JOJ

Ohlasy a titulky médií na štvrtkový zápas majstrovstiev Európy vo futbale 2008 medzi Chorvátskom a Nemeckom

Ohlasy a titulky médií na štvrtkový zápas majstrovstiev Európy vo futbale 2008 medzi Chorvátskom a Nemeckom (2:1):

Bild (Nem.): "Kroatastrofa! Blamáž proti Chorvátom v pomere 1:2. Yogi, takéto zlyhanie nám naháňa strach! Ak prehráme aj proti Rakúšanom, balíme kufre. Big Boss Ballack sám seba porovnáva so Zidanom, vo štvrtok večer sa však celý nemecký národ pýtal - môže nás tento chlapík ešte spasiť?"

Stern (Nem.): "Horké zlyhanie zmätených Nemcov. Po víťazstve nad slabými Poliakmi prišlo tvrdé pristátie, či skôr brutálna havária nemeckej posádky. Totálne zlyhanie Ballacka."

www.sport1.de (Nem.): "Žiadne srdce, žiadne nasadenie, žiadna šanca proti Chorvátom. Po dezolátnom výsledku Nationalelf v dueli s Chorvátskom by mala nasledovať sebakritika hráčov."

Frankfurter Allgemeine (Nem.): "Núdzové pristátie nemeckej letky. Teraz aby sa zverenci Joachima Löwa obávali, či vôbec postúpia ďalej. K tomu ešte červená karta pre Bastiana Schweinsteigera, ktorý bude proti Rakúsku sedieť."

Sportske Novosti (Chorv.): "Fantastické Chorvátsko zrušilo nemecký národný tím! Fenomenálni ´Vatreni´ prinútili Nemcov ku kapitulácii. Po prvom zápase opäť staré dobré Chorvátsko."

Večernji list (Chorv.): "Chorvátsko sa v Klagenfurte výkonom priblížilo pamätnému zápasu v Lyone na MS 1998, keď zdolalo Nemecko už v druhom vzájomnom stretnutí na veľkom šampionáte. Zdá sa, že tradícia našich prehier s týmto súperom sa obracia. Nervozitu Nemcov potvrdil červenou kartou Schweinsteiger."

agentúra STA (Slovin.): "Znovuzrodení Chorváti oskalpovali Nemcov."

BBC (Angl.): "Chorváti pôsobivým výkonom a víťazstvom nad Nemeckom dokázali, že sú veľkými kandidátmi na majstrov Európy."

Zdielať na