Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tréner Košíc sa pobil v Zlatých Moravciach
Zdielať na
Futbal

Tréner Košíc sa pobil v Zlatých Moravciach

Tréner košických futbalistov Ján Kozák st. predviedol krátko po zápase ešte na ihrisku poriadne „divadlo“, keď sa pobil priamo pred očami divákov. <b>VIDEO: vysvetlenie Kozáka a celý incident aj so zvukovou kulisou</b>

Tréner košických futbalistov, zdá sa, nezvládol prehru svojho mužstva v Zlatých Moravciach. Strata troch ligových bodov ho vyviedla natoľko, že sa neváhal pobiť priamo na ihrisku. Tesne po zápase tak pripravil divákov nezvyčajné „divadlo“.

Samotný Ján Kozák st. pritom na tlačovej konferencii novinárom tvrdil, že on nebol na vine. Podľa jeho slov ho napadol asistent trénera domácich a vraj to nebolo prvý krát. Už ho raz napadol po akomsi dedinskom zápase, ale teraz sa doňho pustil priamo na ihrisku. Kozák tvrdí, že sa stal terčom nechutných urážok a vyhrážok a vlastne sa iba bránil.

Bez toho, aby sme chceli spochybňovať slová košického trénera, musíme o jeho vysvetlení pochybovať. Nášmu kolegovi Braňovi Tesákovi a kameramanovi Dušanovi Gécimu sa totiž podarilo zachytiť úplne niečo iné. Útočníkom na našich záberoch bol práve Ján Kozák a nešetril ani ostrými slovami.

Zdielať na