Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
V Senci dali gól cez dieru v bránke
Zdielať na
Futbal

V Senci dali gól cez dieru v bránke

V prvom zápase 24. kola futbalovej Corgoň ligy padol aj jeden kuriózny gól. Strelili ho domáci, ale hlavný rozhodca ho nemohol uznať, lebo lopta prešla cez deravú sieť zboku bránky. <b>VIDEO: pozrite sa ako padol gól i na veľkú dieru v bránke</b>

V Senci dali včera domáci aj jeden veľmi kuriózny gól. Vlastne ho ani nedali, lebo nemohol platiť. Lopta síce prešla cez bránkovú čiaru a dokonca sa ocitla v bránke. Lenže senecký útočník ju poslal cez dieru v sieti zboku bránky.

Seneckí hráči získali loptu v strede ihriska a po prihrávke na ľavé krídlo ju poslali dlhým pasom dopredu. Presná prihrávka na hranicu šestnástky, trochu so šťastím (či skôr vďaka slabému obrancovi) spracovaná lopta, strela a domáci už mali ruky nad hlavami. Brankár Nitry Hroššo však okamžite začal protestovať a vzápätí sa ukázalo, že mal pravdu.

Lopta sa síce dostala do bránky, ale iba vďaka tomu, že sieť na bránke bola deravá. Pravdepodobne sa to stalo počas hry, lebo podľa pravidiel musí hlavný rozhodca pred začiatkom zápasu bránky pozorne skontrolovať. Diera však bola dosť veľká na to, aby sa cez ňu lopta dostala. Gól, samozrejme, rozhodca neuznal a diváci mali postarané o zábavu navyše, keď sledovali, ako jeden z domácich organizátorov rýchlo „zašíva“ deravú bránku, aby sa zápas mohol dohrať podľa pravidiel.

Zdielať na