Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Priaznivci Barcelony si vybíjali svoju zlosť
Zdielať na
Futbal

Priaznivci Barcelony si vybíjali svoju zlosť

Zdroj: nixonator

Približne stovka fanúšikov španielskeho futbalového klubu FC Barcelona si v nedeľu vybíjalo svoju zlosť po sobotňajšej ligovej prehre na pôde Betisu Sevilla

Približne stovka fanúšikov španielskeho futbalového klubu FC Barcelona si v nedeľu vybíjalo svoju zlosť po sobotňajšej ligovej prehre na pôde Betisu Sevilla (2:3).

"Povaľači, lenivci, svine!" takýmito a podobnými nadávkami častovali katalánski priaznivci na tréningu hráčov FC, ktorí prehrou prišli o možnosť priblížiť sa na rozdiel jediného bodu k vedúcemu Realu.

Madridčania navyše majú k dobru nedeľňajšie stretnutie s FC Sevilla a môžu tak Barcelone odskočiť už na sedem bodov. "Barca" prišla aj o druhé miesto tabuľky španielskej ligy, keď ju predbehol Villarreal, ktorý sa na vlastnom ihrisku nemýlil s Atleticom Madrid (3:0). "Je to niečo, čo sa jednoducho nedá vysvetliť," uviedol na margo zápasu tréner Barcelony Frank Rijkaard a dodal: "Je čas ospravedlniť sa. V takýchto prípadoch je však najlepšie mlčať." Hráči tímu z Nou Campu vyhrávali už 2:0, po skrate v druhom polčase však napokon vyšli v Sevillle naprázdno.

Zdielať na