Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Maradona si pospal na zápase. Po víťaznom góle ho zobrali záchranári
Zdielať na

VIDEO: Maradona si pospal na zápase. Po víťaznom góle ho zobrali záchranári

PETROHRAD / Legendárny argentínsky futbalista Diego Armando Maradona mimoriadne intenzívne prežíval utorňajší duel svojich krajanov v D-skupine majstrovstiev sveta v Rusku proti Nigérii. Argentínsky futbalisti zdolali svojho súpera 2:1, a tak sa dostali do osemfinále z druhého miesta tabuľky. Maradona sa ale počas zápasu, zase raz, postaral o divadlo.

Počas zápasu Argentíny a Nigérie si kamery vybrali Maradonu hneď niekoľkokrát.  Legendárny, bývalý majster sveta, najskôr ukázal svoju neskrotnú radosť, ktorá prišla po prvom presom zásahu Lionela Messiho. Na tribúne od radosti takmer nechal dušu. Jeho divoké správanie tu ale ešte len začalo. 

Televízne kamery nasnímali ako " Božský Diego" na chvíľu zadriemal. Počas relaxu ho ale vyrušil hráč Nigérie Victor Moses. Ten strelil vyrovnávajúci gól. Skóre ale zakrátko otočil Marcos Rojo, a tak prišlo niečo, čo nikto z fanúšikov nečakal. Maradona od radosti ukázal fanúšikom Nigérie prostredníky.  

Po konci zápasu ale argentínska legenda skončila v rukách zdravotníkov. Diego ledva stál na vlastných nohách. Jeho osobná ochranka ho tak vzala do VIP priestorov.  Päťdesiatsedemročného rodáka z Lanúsu musel ošetriť priamo v čestnej lóži petrohradského štadióna Krestovskij. Podľa informácií mal vysoký tlak a merali mu aj pulz. Neskôr ho previezli aj do nemocnice na kontrolné vyšetrenia.  

Súvisiace články