Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tittel sa vracia do Slovana na post generálneho riaditeľa
Zdielať na
Futbal

Tittel sa vracia do Slovana na post generálneho riaditeľa

Zdroj: SITA/Tomáš Benedikovič

Bývalý československý a slovenský futbalový reprezentant Dušan Tittel by mal od januára pracovať vo funkcii generálneho riaditeľa najslávnejšieho slovenského klubu Slovan Bratislava

Bývalý československý a slovenský futbalový reprezentant Dušan Tittel by mal od januára pracovať vo funkcii generálneho riaditeľa najslávnejšieho slovenského klubu Slovan Bratislava.

Štyridsaťjedenročný Tittel pre denník Plus jeden deň priznal, že belasí ho oslovili s ponukou a on ju prijal. "Je to pre mňa nová výzva a nehovoriac o tom, že mám klubu čo vracať," povedal Dušan Tittel, ktorý prišiel do dorasteneckého mužstva Slovana v roku 1983 ako 17-ročný talent z Dolného Kubína.

S funkcionárskou prácou má trojnásobný najlepší slovenský futbalista (1995, 1996, 1997) bohaté skúsenosti, od 1. apríla 2002 do 31. decembra 2006 pracoval ako generálny sekretár Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Z tohto postu odišiel dobrovoľne a následne pôsobil vo firme Ecoinvest podnikateľa Milana Fiľa, ktorý je majiteľom MFK Ružomberok.

Zdielať na