Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Taylora zastrelili v jeho dome v Miami
Zdielať na
Futbal

Taylora zastrelili v jeho dome v Miami

Zdroj: SITA/AP/Miami Herald, Candace Barbot

Obranca Washington Redskins Sean Taylor podľahol dnes ráno zraneniam zo streľby. Americký futbalový tím takto stráca významného hráča.

Hráč klubu amerického futbalu Washington Redskins Sean Taylor podľahol v utorok ráno zraneniam, ktoré utrpel po pondelkovej streľbe vo svojom dome v Miami.

Informovali o tom denník Washington Post a televízna stanica CNN.

24-ročný obranca zomrel v nemocnici v Miami po šiestich hodinách od operácie, ktorú si vyžiadali zranenia po streľbe. Do Taylorovho domu vtrhol neznámy človek a vypálil na futbalistu dve rany, jedna šla iba do steny, druhá sa zavŕtala do hráčovej nohy.

"Bol to premyslený útok," povedal viceprezident Redskins Vinny Cerrato. V dome boli v tom čase aj Taylorova snúbenica a ich osemnásťmesačná dcéra, ktoré podľa polície zostali nezranené.

Taylor bol v čase vniknutia do domu v kúpelni, keď počul hlasy z obývacej izby. "Pre všetkých z nás to je veľký šok. Nemôžem nájsť na to vhodné slová," povedal so smútkom tréner Redskins Joe Gibbs.

Taylor mal v minulosti niekoľkokrát problémy so zákonom, v roku 2004 ho zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu, o rok neskôr za incident, pri ktorom použil aj strelnú zbraň.

Zdielať na