Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Riiseho výplatná páska sa objavila na internete
Zdielať na
Futbal

Riiseho výplatná páska sa objavila na internete

Zdroj: SITA/AP/Murad Sezer

Výplatná páska hráča anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Johna Arneho Riiseho sa objavila na internete, "The Reds" už začali vyšetrovanie

Výplatná páska hráča anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Johna Arneho Riiseho sa objavila na internete. Predstavitelia "The Reds" už rozbehli vyšetrovanie, aby zistili, ako sa niečo také mohlo stať.

Inkriminovaný dokument obsahuje množstvo osobných údajov nórskeho reprezentanta ako napríklad jeho adresu, číslo poistky a podobne. Podľa údaju na výplatnej páske predstavuje hrubý mesačný plat 27-ročného hráča bezmála 140 tisíc libier.

"Túto záležitosť berieme skutočne vážne," povedal hovorca klubu z Anfield Road. V priebehu posledných 18 mesiacov nahlásilo viacero futbalistov Liverpoolu domové vlámania, ale Riise medzi nimi nebol.

"Pásku musel niekto ukradnúť, ale hráč nevie, ako sa to mohlo stať. Môžem vás uistiť, že Riise nie je typom hráča, ktorý by výplatnú pásku vyhodil do smetného koša," povedal novinárom zdroj z klubu. Podľa posledných správ miestna polícia konanie vo veci nezačala.

Zdielať na