Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Na SR "15" čakajú dva prípravné duely s Maďarskom
Zdielať na
Futbal

Na SR "15" čakajú dva prípravné duely s Maďarskom

Zdroj: ISIFA

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 15 rokov na dve prípravné stretnutia proti rovesníkom z Maďarska.

Na slovenskú futbalovú reprezentáciu do 15 rokov čakajú tento týždeň dve prípravné stretnutia proti rovesníkom z Maďarska. Zverenci trénera SR "15" Rudolfa Nováka najskôr privítajú južných susedov Slovákov v utorok 30. októbra o 11. hodine na štadióne v Šuranoch, odveta je potom na programe vo štvrtok 1. novembra rovnako o 11. hodine v maďarskom Szöny.

V pôvodnej 20-člennej nominácii nenastala pred dvojzápasom s Maďarskom žiadna zmena. V kádri figuruje len jeden legionár, ktorým je už tradične Viktor Miklós z maďarského Györu. Najpočetnejšie zastúpenie majú kluby FC Nitra a MFK Košice, ktoré dodali do národného tímu SR "15" zhodne troch futbalistov.

Nominovaní hráči mali zraz naplánovaný na nedeľu 28. októbra o 10.45 h v bratislavskom Dome Športu a o 12. hodine v Hoteli Legend v Dunajskej Strede, ukončenie zrazu je vo štvrtok 1. novembra.

Nominácia slovenskej reprezentácie do 15 rokov na dve prípravné stretnutia proti rovesníkom z Maďarska (utorok 30. 10. o 11. hodine v Šuranoch a štvrtok 1. 11. o 11. hodine v maďarskom Szöny):

Brankári: Andrej Kukuliaš (ZTS Dubnica), Daniel Nebožka (Dukla Banská Bystrica)

Hráči v poli: Martin Pupiš (AS Trenčín), Patrik Adámek, Dávid Petráš, Mário Malý (všetci FC Nitra), Miroslav Sedlák, Martin Mečiar (obaja Spartak Trnava), Oliver Špilár (Stropkov), Július Gombala (Dukla Banská Bystrica), Boris Turčák (Slovan Bratislava), Juraj Viktory, Martin Kubena (obaja MŠK Žilina), Erik Kudlata, Martin Bukata, Ľubomír Korijkov (všetci MFK Košice), Rastislav Pepich, Ivan Štulajter (obaja Jupie Podlavice), Viktor Miklós (Györ/Maď.), Michal Kamenčík (Tatran Prešov)

Náhradníci: Gašpar Rigo, Adrián Čermák, Juraj Hajdúch, Dávid Raschman (všetci Inter Bratislava), Marcel Oravec, Alan Kováč (obaja Slovan Bratislava), Jakub Chlpík (Slovan Levice), Dobrivoj Rusov (Spartak Trnava), Karol Pivovarník, Matej Kentoš (obaja Tatran Prešov), Adam Santoris, Ján Kucbel (obaja Dukla Banská Bystrica), Jakub Floriš, Filip Behan, Patrik Palenčár (všetci ZTS Dubnica), Jozef Haraščák (Stropkov), Mário Vísmek (Artmedia), Martin Dzurila (AS Trenčín)

Realizačný tím:
tréner: Rudolf Novák
asistenti: Peter Szénay, Patrik Palider
lekár: MUDr. Zsolty Fegyveres
masér: Peter Hrnčirík
technický vedúci: Ján Zárecký

Zdielať na