Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nominácia San Marína na kvalifikačný duel proti Slovensku
Zdielať na
Futbal

Nominácia San Marína na kvalifikačný duel proti Slovensku

Zdroj: SITA/AP/Thomas Kienzle/ilustračné

Nominácia futbalovej reprezentácie San Marína na stretnutie proti Slovensku v D-skupine kvalifikácie o postup na ME 2008 (hrá sa v sobotu 13. októbra o 15. hodine v Dubnici nad Váhom)

Tréner futbalovej reprezentácie San Marína Giampaolo Mazza nominoval na sobotňajší súboj so Slovenskom (o 15. hodine v Dubnici nad Váhom) v D-skupine kvalifikácie o postup na ME 2008 18-členný káder. Najskúsenejším členom družstva je so 42 vystúpeniami v reprezentačnom drese stredopoliar Damiano Vannucci z AC Libertas. Viac ako 20 duelov v národnom tíme odohrali ešte dvaja hráči - obrancovia Nicola Albani (29) a Carlo Valentini (27).

Nominácia futbalovej reprezentácie San Marína na stretnutie so Slovenskom v D-skupine kvalifikácie o postup na ME 2008 (hrá sa v sobotu 13. októbra o 15. hodine v Dubnici nad Váhom):


Brankári: Aldo Junior Simoncini (San Maríno Calcio), Federico Valentini (Novavalmarecchia).
Obrancovia: Nicola Albani (Saludecio Calcio), Matteo Andreini (FC Tre Fiori), Giacomo Benedettini (FC Tre Fiori), Gian Luca Bollini (Novavalmarecchia), Alessandro Della Valle (Scot Due Emme), Carlo Valentini (Novavalmarecchia), Fabio Vitaioli (Secchiano Calcio).
Stredopoliari: Matteo Bugli (Secchiano Calcio), Paolo Mariotti (S.S. Pennarossa), Mattia Masi (Vigor Poggibonsi), Federico Nanni (Sant'Ermete Calcio), Davide Vagnetti (AC Juvenec/Dogana), Damiano Vannucci (AC Libertas).
Útočníci: Giacomo Bologna (S.P. La Fiorita), Marco De Luigi (Santa Giustina Calcio), Manuel Marani (Morciano Calcio)

Zdielať na