Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Neapol na San Sire proti Interu, Hamšík nemá obavy
Zdielať na
Futbal

Neapol na San Sire proti Interu, Hamšík nemá obavy

Zdroj: SITA/Peter Maďar

Marek Hamšík: "V sobotu musíme predovšetkým klásť dôraz na veľmi dobrú organizáciu hry a nesmieme zanedbať žiaden detail"

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa môže v sobotu tešiť na veľmi zaujímavý duel v rámci najvyššej talianskej súťaže - Serie A 2007/08. 

Jeho SSC Neapol totiž v stretnutí 7. kola zavíta na San Siro, kde ho privíta úradujúci taliansky majster Inter Miláno. Bývalý hráč druholigovej Brescie, ktorý v úvodných zápasoch tejto sezóny zaujal fanúšikov svojimi vynikajúcimi výkonmi (tie si všimol aj anglický Manchester United, ktorý za neho údajne ponúka 18 miliónov eur), uviedol, že hráčov zvučných mien v drese "nerazzurri" sa rozhodne neobáva.

"Určite nás čaká veľmi ťažký zápas proti silnému súperovi, ktorý chce v tejto sezóne vyhrať všetko, čo sa len dá. V sobotu musíme predovšetkým klásť dôraz na veľmi dobrú organizáciu hry a nesmieme zanedbať žiaden detail," cituje internetový server goal.com 20-ročného odchovanca Jupie Podlavice.

Neapol je momentálne ako nováčik domácej najvyššej súťaže na veľmi lichotivej 5. priečke so ziskom 10 bodov zo šiestich duelov a od lídra Interu Miláno ho delia štyri body.

"Ja osobne by som veľmi chcel, aby sme aj na takejto horúcej pôde hrali pokojne a sebavedomo. Ako tím sme to doteraz dokázali. Hrali sme presne tak, ako sme si predstavovali, a ani teraz na tom nechceme nič meniť. Určite nepôjdeme do Milána len brániť," dodal rodák z Banskej Bystrice.

Zdielať na