Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Beckham po vyše mesiaci opäť v tréningovej záťaži
Zdielať na
Futbal

Beckham po vyše mesiaci opäť v tréningovej záťaži

Zdroj: SITA/AP Photo/Frank Franklin II

David Beckham sa po viac ako mesiaci zapojil v stredu opäť do tréningového procesu

Anglický futbalový reprezentant David Beckham v službách tímu zámorskej Major League Soccer (MLS) Los Angeles Galaxy, ktorý si koncom augusta poranil kolenné väzy, sa po viac ako mesiaci zapojil v stredu opäť do tréningového procesu.

Po tom, ako sa 32-ročný kreatívny stredopoliar zranil, hovorilo sa o viac ako šesťtýždňovej prestávke a dokonca hrozilo, že v tejto sezóne ho diváci za
veľkou mlákou v drese Galaxy už neuvidia. Napokon však jeho rekonvalescencia prebiehala nad očakávanie dobre a už v stredu sa opäť zoznamoval s loptou a so svojimi spoluhráčmi absolvoval aj niekoľko herných cvičení.

"Trénoval skutočne na hranici svojich momentálnych možností. Cítil sa dobre. Som veľmi rád, že sa znovu mohol zapojiť do tréningu," nechal sa počuť tréner LA Frank Yallop. Napriek priaznivo sa vyvíjajúcej "Becksovej" zdravotnej situácii sa však neočakáva, že by s mužstvom cestoval už na najbližší nedeľňajší zápas do Houstonu. "Uvidíme, ako bude jeho koleno reagovať na zvyšujúcu sa záťaž. Najskôr sa musíme presvedčiť, že je na sto percent pripravený a až potom ho budem môcť zaradiť do zostavy," dodal Yallop.

Los Angeles prakticky už stratilo šancu na postup do play off. Momentálne majú Galaxy na svojom konte 27 bodov a na poslednú postupovú priečku strácajú štyri duely pred koncom základnej časti šesť bodov.

Zdielať na