Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Galaxy nepustí Beckhama na hosťovanie do Anglicka
Zdielať na
Futbal

Galaxy nepustí Beckhama na hosťovanie do Anglicka

Zdroj: SITA/AP Photo/Frank Franklin II

Americký futbalový tím Los Angeles Galaxy zabezpečí Davidovi Beckhamovi príjem 128 miliónov libier.

Americký futbalový tím Los Angeles Galaxy zamietol úvahy o prípadnom hosťovaní anglického stredopoliara Davida Beckhama v zimných mesiacoch na "ostrovoch."

"Nepristúpime k žiadnym krátkodobým dohodám a pohybom podobného typu," znie medializované stanovisko klubu, ktorý by za 5 rokov mal zabezpečiť 32-ročnému bývalému hráčovi Manchestru United a Realu Madrid príjem v prepočte približne 128 miliónov libier.

Beckham debutoval v najvyššej zaoceánskej súťaži Major League Soccer 18. augusta a individuálne niekoľkokrát vynikol, ale výkony mužstva v jeho prítomnosti boli sklamaním. Navyše po opätovnom povolaní do dresu Albiónu držiteľa šiestich anglických titulov a jedného španielskeho začali sužovať rôzne zdravotné problémy.

Vo finále SuperLigy proti mexickej Pachuce si 29. augusta zranil pravé koleno a lekári mu naordinovali 6 týždňov pokoja. Aktuálnu reakciu Galaxy podnietili verejné úvahy o hosťovaní na získanie potrebnej formy a kondície pred ME 2008. Konkrétne teórie sa týkali prvoligového Sunderlandu, v ktorom pôsobí Slovák Stanislav Varga a trénerom je Roy Keane, bývalý Beckhamov spoluhráč v ManU.

Zdielať na