Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Gerrard zrazil autom desaťročného chlapca
Zdielať na
Futbal

Gerrard zrazil autom desaťročného chlapca

Zdroj: Phil Chambers

Reprezentačný stredopoliar so svojím vozidlom práve prechádzal po ceste v okolí svojho luxusného sídla na Grantham Road v štvrti Birkdale, keď do smeru jeho jazdy vbehol chlapec a narazil do boku auta.

Kapitán anglického futbalového klubu FC Liverpool Steven Gerrard sa stal účastníkom dopravnej nehody, na ktorú doplatil zlomeninou nohy 10-ročný chlapec. Reprezentačný stredopoliar so svojím vozidlom práve prechádzal po ceste v okolí svojho luxusného sídla na Grantham Road v štvrti Birkdale, keď do smeru jeho jazdy vbehol chlapec a narazil do boku auta.

Podľa očitých svedkov Gerrard čakal s chlapcom až do príchodu sanitky, ktorá ho previezla do nemocnice. Dvadsaťsedemročný hráč sa neskôr dostavil na policajnú stanicu, kde predložil svoje vodičské oprávnenie a podpísal bežné vyhlásenie.

Celý incident sa vyšetruje. Gerrardov hovorca informácie potvrdil a tlmočil jeho vyjadrenie: "Steven išiel cez Birkdale veľmi pomaly, chlapec mu vbehol do cesty. Po zrážke ho utešoval až dovtedy, kým neprišla lekárska pomoc."

Udalosť Gerrarda rozrušila, už sa spojil s chlapcovou rodinou, aby sa dozvedel viac o jeho zdravotnom stave, a v najbližšom čase chce malého pacienta v nemocnici.

Zdielať na