Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na čele stále trio Artmedia, Žilina a Nitra, šláger sklamal
Zdielať na
Futbal

Na čele stále trio Artmedia, Žilina a Nitra, šláger sklamal

Zdroj: Evan Raskob/ilustračné

Súhrn výsledkov stretnutí 11. kola futbalovej Corgoň ligy 2007/08.

Vo víkendových stretnutiach 11. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2007/08 sa takmer vo všetkých zápasoch potvrdili papierové predpoklady a body do tabuľky si pripisovali favoriti.

Ešte v piatok sa zrodili dve víťazstvá hosťujúcich mužstiev. Všetky tri body si z dubnickej pôdy odniesol líder tabuľky a úradujúci vicemajster Artmedia Petržalka, ktorý sa tak naladil pred utorňajším odvetným súbojom 1. kola Pohára UEFA 2007/08 na trávniku Panathinaikosu Atény.

"Bol to veľmi dobrý zápas, v ktorom sme podali výborný výkon. V druhom dejstve sme síce mali hluchú dvadsaťminútovku, no aj vďaka vynikajúcemu individuálnemu predstaveniu Kozáka sme napokon zaslúžene zvíťazili," povedal pre agentúru SITA hlavný kouč "bielo-čiernych" Vladimír Weiss.

Na ihrisku súpera nezaváhal ani Ružomberok, ktorý otočil nepriaznivý vývoj duelu v Senci zásluhou dvoch gólov Rolanda Števka, ktorý sa pri Slnečných jazerách prezentoval okrem iného aj pohotovým zneškodnením jedného nespratného fanúšika, ktorý chcel, zjavne v podnapitom stave, pozdraviť zblízka aktérov stretnutia.

Nešťastníkom v domácom drese bol po zápase jednoznačne Marek Ujlaky, ktorý v závere nevyužil šancu na zisk štvrtého seneckého bodu v tejto sezóne a zoči-voči Hajdúchovi neuspel.


V sobotu potvrdila výbornú fazónu v aktuálnom ročníku Nitra, ktorá si doma poradila s ambicióznym Trenčínom po bezgólovom prvom polčase napokon celkovým skóre 2:0. Aj diváci v Banskej Bystrici, na lavičke ktorej zažil premiéru Štefan Horný, videli všetky tri presné zásahy až po zmene strán. Na ich žiaľ však dvakrát vyťahoval loptu zo siete ich gólman Boroš. Košičania mali uľahčenú cestu za troma bodmi od 41. minúty, keď po druhej žltej karte putovali predčasne pod sprchy.

V nedeľu sa najskôr nováčik zo Zlatých Moravciach na vlastnej pôde presvedčil o sile úradujúceho majstra MŠK Žilina, ktorému podľahol 1:2. V drese "šošonov" sa po dvojmesačnej prestávke spôsobenej zranením čeľuste objavil prvýkrát na trávniku stopér Tomáš Hubočan. O 18.00 hodine bol na Štadióne Antona Malatinského v Trnave na programe šláger kola medzi domácim Spartakom a hosťujúcim Slovanom.

Futbalových "fajnšmekrov" tento duel, ktorý sa napokon skončil zaslúženou remízou 1:1, určite nenadchol. Na svoje si však prišli "tiežfanúšikovia" oboch táborov (ale predovšetkým "belasých"). Tesne pred záverom duelu slovanisti začali zo svojho sektora vyhadzovať povylamované stoličky ako aj iné predmety. Ich snahu sa snažilo neskôr oplácať aj pár jedincov z domáceho tábora. Pri incidentoch sa zranili traja štátni policajti a jeden železničný.

Súhrn výsledkov víkendových stretnutí 11. kola futbalovej Corgoň ligy 2007/08:

PIATOK:

FC Senec - MFK Ružomberok 2:3 (2:1)
Góly: 21. Pinte, 24. Najman - 3. Siva, 63. a 82. Števko (druhý z 11 m), ŽK: 66. J. Novota, 71. Drahno, 79. Gábriš - 66. Sivčevič, 66. Števko, 70. Pilár, 75. M. Bakoš, ČK: 80. J. Novota (Senec) po druhej ŽK, rozhodovali: Kačenga - Ružbarský, Kubačka, 652 divákov

Zostavy:

Senec: J. Novota - M. Drahno, Milan Lukáč, Gábriš, Marcin - Kozár (81. Slovenčiak), Ujlaky, Nemček, Pinte - Papaj, Najman (47. Matej Kováč)
Ružomberok: Hajdúch - Siva, Balaško, Laurinc, Gallo - P. Maslo - Zošák, Sivčevič, Božok (60. Števko) - M. Bakoš (83. Lačný), Pilár


Hostia sa ujali vedenia už v 3. min, keď domácim nevyšla ofsajdová pasca a Siva úplne voľný pred brankárom Senca rozvlnil sieť - 0:1. Domáci po góle začali hrať bojovnejšie a výsledkom bolo vyrovnanie z 21. minúty, keď Kozár prihral "nováčikovi" Pintemu a ten sa hneď v prvom zápase za Senec blysol gólom - 1:1.

O tri minúty bola radosť opäť na strane domácich, keď Najman krásnou hlavičkou nedal šancu Hajdúchovi - 2:1. Do druhého polčasu nastúpili Senčania s elánom, ale opäť sa im na kopačky nalepila smola. Ujlaky, Kováč, Papaj ani Pinte nedokázali prekonať Hajdúcha. Keď hostia prestriedali, hneď ako nastúpil na ihrisko navrátilec Števko, vyrovnal na 2:2. V 72. minúte mohli opäť Senčania strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale Ujlaky z tesnej blízkosti sieť nerozvlnil. Rozhodnutie padlo v 80. minúte, keď Novota v šestnástke fauloval Bakoša a po druhej žltej karte nasledovalo jeho vylúčenie.

Do bránky sa postavil Slovenčiak, ale Števko mu z pokutového kopu nedal šancu - 2:3. Aspoň bod mohli domáci zachrániť v závere stretnutia, ale keďže Ujlaky nepremenil nariadený pokutový kop, Senec opäť nezískal ani bod.

Hlasy:
Ivan Galád (tréner Senca): "Boli sme blízko bodového zisku. Úvodný gól nás nezaskočil. Dokázali sme otočiť výsledok a dokonca do šatne sme išli s jednogólovým vedením. Za stavu 2:2 sme sa opäť mohli dostať do vedenia, ale ja už neviem, čo sme komu spravili, že máme toľko smoly. Záver stretnutia nám tiež nevyšiel, a tak sme veľmi smutní z toho, že sme opäť nebodovali."

Přemysl Bičovský (tréner Ružomberka): "Vedel som, že v Senci to bude ťažký zápas, lebo každá séria sa raz musí skončiť. Rýchlo sme sa dostali do vedenia, ale keďže sme nevyužili ďalšie gólové príležitosti, domáci nás prekvapili dvoma gólmi. V druhom polčase mi vyšlo striedanie a dva Števkove góly nám zabezpečili tri body, s čím sme veľmi spokojní."

ZTS Dubnica - Artmedia Petržalka 1:3 (0:1)
Góly: 59. M. Filo ml. - 13. a 70. J. Kozák ml. (druhý z 11 m), 80. Halenár, ŽK: 23. J. Zápotoka, 54. Zimen, 69. D. Perniš, 78. Ondráš, 81. Držík - 50. J. Kozák ml., 57. Halenár, 87. Dosoudil, rozhodovali: Šipoš - Kubica, Rendko, 2100 divákov
Zostavy:
Dubnica: D. Perniš - Zimen (58. M. Filo ml.), Adámik, Jánošík, Ondráš - Obert, J. Zápotoka, Držík, Kiška - Seye (78. L. Zápotoka), T. Zápotoka
Artmedia: Hýll - Čišovský, Dosoudil, Burák, Patrik Mráz (67. Piroška) - Guédé - Obžera (76. V. Gajdoš), Fodrek, J. Kozák ml., Urbánek - Halenár (88. P. Ďurica)
Hneď prvá šanca hostí z Petržalky znamenala ich vedenie. V 13. min Guédé našiel na krídle Obžeru, ten odcentroval na úplne voľného Kozáka, ktorý napálil loptu z prvej nechytateľne do siete - 0:1.

V 27. minúte mohli domáci vyrovnať, ale Seye pálil do Hýlla a vyrazenú strelu poslal Kiška len do bočnej siete. V 42. minúte bola Artmedia blízko druhého gólu, ale Halenár nedorazil loptu po predchádzajúcej strele Kozáka do prázdnej bránky. Po hodine hry domáci vyrovnali, keď sa presadil striedajúci M. Filo mladší. Na presné zakončenie nepotreboval ani pol minúty pobytu na ihrisku, keď po výbornej prihrávke sám pred Hýllom nezaváhal - 1:1.

To vrátilo Dubnicu do zápasu, ale len na niekoľko minút. V 70. minúte rozhodca zapískal faul brankára Perniša na Halenára a Kozák z nariadeného pokutového kopu pridal svoj druhý gól v stretnutí - 1:2. Vtedy sa zápas definitívne zlomil. Tretí gól Bratislavčanov pridal v 80. minúte po centri striedajúceho Gajdoša zblízka Halenár. V závere mali ešte šance na domácej strane Kiška a Adámik, ale skóre sa už nemenilo. Artmedia si ziskom troch bodov spravila náladu pred pondelkovým odletom do Atén na odvetu 1. kola Pohára UEFA s Panathinaikosom.

Hlasy:
Juraj Bútora (tréner Dubnice): "Diváci videli výborné stretnutie. Za stavu 1:1 sme už nemali také šťastie a rôzne okolnosti nám narúšali hru. Kvalitný súper potrestal každú našu chybu. Artmedii želám veľa úspechov v odvete Pohára UEFA v Aténach."


Vladimír Weiss (tréner Artmedie): "Vyhrali sme zaslúžene. Za stavu 1:1 boli domáci nepríjemní, dobre sa pohybovali a boli aktívni. My sme nehrali najlepšie. Zlepšenie nastalo až po prestriedaní. Potom prišla premenená penalta, tretí gól a zisk bodov, s ktorými som veľmi spokojný. Som rád, že sú hráči zdraví. Do Atén rozhodne nepôjdeme na výlet. Budeme sa snažiť hrať čo najlepšie."

SOBOTA:

Dukla Banská Bystrica - MFK Košice 1:2 (0:0)
Gól: 54. Saláta - 74. J. Novák, 87. Piatka, ŽK: 27. Kulík, 39. Michal Ďuriš - 5. Cicman, 84. Pavol Majerník, ČK: 41. Kulík (B. Bystrica) po druhej ŽK, rozhodovali: Hracho - Csabay, Košecký, 2215 divákov

Zostavy:

Banská Bystrica: Boroš - M. Pančík, Debnár, Saláta, Kotrys - Strnad - M. Palic (87. Hučko), Kulík, Michal Ďuriš - Tomaček (46. Kamas), Semeník (65. Vukovič)
Košice: Putnocký - Kišš, Školník, Bašista, Roman Šimko (86. Kaminský) - Pavol Majerník, Cicman (46. J. Novák) - Kolbas, J. Majoroš ml., Bicák (60. Piatka) - Pavol Jurčo

V I. polčase videli diváci na Štiavničkách iba veľmi málo šancí. Obe mužstvá sa nevedeli presadiť cez dobre organizovanú defenzívu. Košičania napádali rozohrávku Dukly už na jej polovici, chýbali útočné akcie a viac sa hralo medzi šestnástkami. Hostia sa snažili prekvapiť domácich po krídlach, no centre do pokutového územia nenašli adresátov. Dukla to skúšala streľbou z diaľky, no nepresne. Za zmienku stojí z prvého dejstva azda iba 32. minúte, keď hostia zahrávali priamy kop z takmer tridsiatich metrov.

Kolbas vystrelil, banskobystrický múr loptu podvihol a brankár Boroš ju musel vytlačiť spod brvna. Prísny meter rozhodcu Hracha si odniesol Kulík, ktorý videl za druhý faul v strede poľa druhú žltú kartu, následne červenú a Dukla dohrávala v desiatich. Napriek tomu sa po obrátke po štandardke ujala vedenia, no ešte predtým mohla využiť ďalšie dve šance. Najprv po Semeníkovom rohu Kotrys v 51. minúte prestrelili bránku Košíc a o dve minúty neskôr po ďalšej štandardke dostal do pokutového územia Saláta, no rozhodca neposúdil jeho súboj s Bašistom ako nedovolený.

V 54. minúte to však už vyšlo, Semeník poslal zo stredu ihriska center do pokutového územia a Saláta strelou k žrdi otvoril skóre. Hostia potom vrhli všetky sily do útoku, no dlho sa nevedeli presadiť. Najväčšiu šancu spálil Piatka, keď v 67 minúte po prihrávke Šimka sa zoči-voči Borošovi nepresadil. Gólman Dukly predviedol výborný zákrok.

Až v 74. minúte hosťom vyšla akcia po ľavej strane, Majoroš dostal loptu do šestnástky, Boroš vybehol, no stredopoliar Košíc volil prihrávku na voľného Nováka a ten poslal loptu do prázdnej bránky - 1:1. Keď sa už zdalo, že oba tímy si body rozdelia, prišiel nečakaný center z ľavej strany do ohňa, ktorý gólovo zužitkoval Piatka. V závere nevyšiel domácemu Debnárovi priamy kop.

Hlasy:
Štefan Horný (tréner B. Bystrice): "Košice majú skúsené mužstvo. Nemohli sme s nimi hrať otvorenú partiu, chlapci si obranné úlohy plnili veľmi dobre. Smerom dopredu to však bolo slabšie. Zaklincovalo nás vylúčenie Kulíka, ktoré prišlo pred polčasom úplne zbytočne. Aj keď sme potom dali gól zo štandardky, Košice hrali príkladne trpezlivo. Urobili sme dve-tri chyby, ktoré súper využil na strelenie gólov."


Ján Kozák (tréner Košíc): "Vedeli sme, že domáci na tom nie sú futbalovo dobre. Chceli sme to využiť a vyhrať. Nakoniec sa nám to podarilo, ale cesta za víťazstvom nebola jednoduchá. Všetky góly padli po chybách. Našu potrestal dobrý hlavičkár Saláta. Za stavu 1:0 pre domácich sme sa trpezlivou kombinačnou hrou dokázali dostať do šancí. Po tejto stránke som spokojný."

FC Nitra - AS Trenčín 2:0 (0:0)
Góly: 59. Štajer, 78. A. Hesek, ŽK: 34. Godál, 52. Jakúbek, 58. Lesák, ČK: 80. Jakúbek (Trenčín) po druhej žltej karte, rozhodovali: Horváth - Palušák, D. Hrčka, 3349 divákov

Zostavy:

Nitra: Hroššo - E. Hrnčár, Martin Tóth, Janíček, Ďatko - Šimončič (78. Hnilica) - Grajciar, Babic (86. M. Kostoláni), Gruber, Štajer (66. Čurgali) - A. Hesek
Trenčín: Hodál - Jakúbek, Cs. Horváth, Kleščík, Minarčík - Jašurek, Lesák, Godál, Kamenský - Hlohovský (65. Gergel), Križko


Stretnutie začalo bez "dlhých rečí" a už v úvodnej päťminútovke museli brankári riešiť niekoľko streleckých pokusov hráčov oboch celkov. Vzapätí sa Nitrania usadili na polovici Trenčína, no v 7. minúte hostia takmer využili brejk, keď po strele Hlohovského zachraňovali obrancovia Nitry pred bránkovou čiarou. V 31. minúte sa dostal do sľubnej šance Hesek, no lopta z jeho hlavy skončila po rohovom kope v rukách trenčianskeho brankára.

V protiútoku sa hostia takmer ujali vedenia, keď loptu po tečovanom centri len s námahou chytil Hroššo. Povzbudení hostia nabrali odvahu a pred Kamenským musel v poslednej chvíli zachrániť vybehnutím nitriansky brankár. Po prestávke zvýšili Nitrania aktivitu v útoku a v 59. minúte prišla odmena, keď z priameho kopu otvoril skóre tečovanou strelou Štajer. Druhý gól Nitry padol v 78. minúte Gruber potiahol loptu stredom poľa pred pokutové územie Trenčína, vysunul Heseka a ten prekonal Hodála - 2:0. Onedlho nebezpečne vystrelil striedajúci Hnilica. V zostávajúcom čase sa na výsledku duelu už nezmenilo.

Hlasy:
Pavel Hapal (tréner Nitry): "Dnes sa naše víťazstvo rodilo ťažko a musím pochváliť všetkých hráčov, ktorí nastúpili. Chýbal nám pokoj najmä v prvom polčase, navyše sme hrali proti mužstvu, ktoré v predchádzajúcom kole strelilo štyri góly. Trpezlivosťou sme ho však zlomili, skórovali a vyhrali napriek tomu, že to nebol ľahký zápas."

Rob McDonald (tréner Trenčína): "V prvom polčase hrala Nitra kombinačný futbal, no šance ktoré si vytvorila boli len strely spoza šestnástky. My sme mali tiež niekoľko príležitostí. Scenár sa však opakuje, vonku nedokážeme premieňať šance a potom inkasujeme. Je to však prijateľnejší výsledok, ako keď sme v prechádzajúcich zápasoch vonku inkasovali štyri góly. "

NEDEĽA:


FC ViOn Zlaté Moravce - MŠK Žilina 1:2 (1:1)
Góly: 40. Miroslav Tóth - 44. Štyvar, 51. Lietava, ŽK: 41. Miroslav Tóth - 47. Štyvar, 85. Devátý, ČK: 42. Miroslav Tóth po druhej ŽK - 64. Štyvar po druhej ŽK, rozhodovali: Richtárik - Sluk, Bobko, 2662 divákov

Zostavy:

Zlaté Moravce: Pahulyi - Pavlenda, Klabal (77. Balát), Choma, Peter Farkaš, O. Číž - Hözl - Kuračka, Černák (63. Gibala), Juska - Miroslav Tóth
Žilina: D. Kuciak - Pekarík, Vomáčka, Štyvar, Leitner - Zd. Štrba - Breška, Devátý, Jež - Lietava (68. Tesák), Porázik (79. Ančic, 90. Hubočan)

Domáci sa proti favoritovi od úvodu zamerali na defenívu, z ktorej sa snažili vyrážať do protiútoku. Územná prevaha úradujúceho majstra bola zrejmá, no bez výraznejšej gólovej príležitosti. Prvú strelu medzi žrde vyslal Jež, no Pahulyi ju bez problémov kryl. V 28. minúte Hözlova štipľavá strela len tesne minula cieľ. Do vedenia išli domáci v 40. min, keď Tóth šikovným lobom nedal Kuciakovi šancu. V 42. minúte sa po druhej žltej porúčal z ihriska práve autor gólu, čo hostia náležite využili takmer okamžite. Tesne pred prestávkou sa do lopty takmer z 30 metrov oprel Štyvar, ktorý nachytal Pahulyiho na hruškách - 1:1.


Dočasnú presilovku hostia využili na obrat skóre v 51. minúte, keď Leitnerov center hlavou pohodlne poslal do siete Lietava. Pomer síl sa na hracej ploche vyrovnal v 64. minúte, keď po druhej žltej karte musel ihrisko opustiť Štyvar. V 69. minúte sa šikovne uvoľnil Pavlenda, no jeho strelu Kuciak nohami vykopol na rok. V závere mali Zlaté Moravce dve čisté šance, no keďže ich nepremenili, stretnutie skončilo najtesnejším víťazstvom hostí.

Hlasy:
Ján Rosinský (tréner ViOn-u): "Prvý polčas sme hrali veľmi dobre po taktickej stránke. Ďalší priebeh stretnutia veľmi ovplyvnilo vylúčenie nášho strelca gólu. V závere sme sa po vylúčení hráča hostí dostali do tlaku, hrali sme vabank, no dnes nám nebolo súdené vyrovnať."


Pavel Vrba (tréner Žiliny): "Som rád, že sme dnes uhrali tri body. Som spokojný s našou hrou do 70. minúty. Záver sa z našej strany zvrhol na nakopávanie lôpt, a preto som rád, že sa nám podarilo víťazstvo udržať."

FC Spartak Trnava - Slovan Bratislava 1:1 (1:1)

Zostavy:

Trnava: Kamesch - T. Hanzel (78. R. Michalík), Poljovka, Doležaj, Pončák - Kopúnek (30. Kopačka) - P. Ďuriš, Barčík, Martin Hruška - Bernáth (56. Tomčák), Kožuch
Slovan: J. Mucha st. - Struhár (59. Ibragimov), Dobrotka, Hanek, O. Szabó - Kosmeľ, P. Sedlák, Chlebek, Mojský (90+ Poljaček)- Ľ. Meszároš (77. Masaryk), Sylvester


Trnava mala v šlágri 11. kola Corgoň ligy proti Slovanu okrem pochopiteľnej dominancie na tribúnach od úvodu aj prevahu na trávniku. Už 4. minúte priniesla dve veľké šance Spartaka, najskôr Hruškov center poslal v dobre pozícii hlavou vedľa Kožuch a vzápätí po Barčíkovom prieniku cez Struhára zachraňoval Mucha.

V 15. minúte predviedli pekný protiútok hostia, no po spolupráci Sylvestra s Kosmeľom strieľal Sedlák len slabo. Ten istý hráč to skúšal aj o štyri minúty neskôr, jeho zblokovanú delovku Trnava využila na okamžitý brejk. Ďuriš však nedokázal presne prihrať Bernáthovi. Hluché momenty tretej desaťminútovky ukončil priamy kop belasých po faule Poljovku na Sylvestra v 29. minúte.

Szabovu strelu Kamesch ešte s námahou vytlačil na pravú žrď, Meszároš sklzom však poslal loptu predsa len do siete - 0:1. Domáci "megakotol" sa už o tri minúty dočkal vyrovnania. Po viacerých súbojoch v šestnástke sa do lopty oprel Kožuch a aj keď si na ňu Mucha ešte siahol, gólu zabrániť nedokázal - 1:1. V 38. minúte predviedla peknú akciu útočná dvojička Slovana, no Sylvestr v páde netrafil medzi tri žrde.

V 45. minúte si obaja spoluprácu vzorne vymenili, tentoraz zakončoval vedľa pravej žrde Meszároš. Na druhej strane stihol pred odchodom do kabín ešte pekne vniknúť do šestnástky hostí Hruška, ale Mucha výborne vybehol. Po zmene strán sa hra vyrovnala, ba miernejšiu prevahu začali mať Bratislavčania. V 54. minúte hľadal Kosmeľ v šestnástke Sylvestra, pripravený bol Doležaj. Pekná kombinácia vyšla hosťom aj o štyri minúty neskôr, na jej konci však Sedlák našiel náruč gólmana Kamescha.

Na opačnej strane unikal Kožuch po vyhratom osobnom súboji s Hanekom, ale výborne hrajúci Dobrotka zatiahol záchrannú brzdu. V 67. minúte vzplanuli vášne medzi striedajúcim Tomčákom a Kosmeľom, do strkanice pri rohovej zástavke sa zapojila väčšina hráčov na trávniku, no hlavný rozhodca Havrilla všetko vyriešil len dohovorom. Počas tohto momentu priletelo z tábora inak slušne povzbudzujúcich domácich priaznivcov niekoľko predmetov.

S pribúdajúcim časom narastal tlak "bílých andelov". V 78. minúte vysunul Poljovka Tomčáka, ale jeho center nenašiel adresáta. Vzruch v šestnástke hostí priniesla aj následná akcia Hrušku s Kožuchom, no Tomčák sa už k zakončeniu nedostal. V záverečných minútach sa domáci veľmi snažili o strelenie víťazného gólu, zápas sa však skončil remízou 1:1. V závere fanúšikovský tábor belasých potvrdil svoju zlú povesť a do sektora domácich začali lietať vytrhnuté stoličky a iné nebezpečné predmety. Spartakovci, žiaľ, túto aktivitu opätovali, a tak museli zasiahnuť policajné zložky.

Hlasy:
Josef Mazura (tréner Trnavy): "Myslím si, že sme dnes videli celkom dobrý zápas vo výbornej kulise. Nám sa však veľmi nedarilo, takmer sme nevystrelili na bránku, čo sa nám už dlho nestalo. Slovan mal výborne organizovanú hru, my sme sa cez ňu nedokázali vôbec presadiť. Chýbala nám kreativita, Barčíka slovanisti veľmi dobre strážili. Hráčom však nemôžem nič vyčítať, celý zápas dreli, bojovali."


Boris Kitka (tréner Slovana): "Zápas potvrdil to, čo sa od neho očakávalo - bol plný nasadenia pred perfektnou kulisou. Myslím si, že napokon sa to skončilo zaslúženou remízou. Do stretnutia sme išli bez štyroch hráčov, ktorí nám chýbali, ale našťastie sme to dokázali vykompenzovať. Naším cieľom bolo ustáť prvých 15-20 minút, čo sa nám aj podarilo. Potom sme mali chvíľu aj prevahu, vypracovali sme si dve tri šance, ale posledných pätnásť minút sme už v ofenzíve neboli nebezpeční. Ak ide dnes niekto na futbal, aby robil zle, bohužiaľ my to neovplyvníme - nie sú to otázky na trénera. Poriadky na štadióne by mali robiť policajti a usporiadatelia."

Aktuálna tabuľka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Corgoň ligy 2007/2008:
1. Artmedia Petržalka 11 8 1 2 28:12 25
2. MŠK Žilina 11 8 1 2 26:13 25
3. FC Nitra 11 8 1 2 17: 6 25
4. MFK Ružomberok 11 6 2 3 17:14 20
5. Spartak Trnava 11 5 3 3 20:13 18
6. MFK Košice 11 5 3 3 15:10 18
7. Slovan Bratislava 11 4 2 5 15:14 14
8. ZTS Dubnica 11 2 5 4 12:18 11
9. FC ViOn Zlaté Moravce 11 3 2 6 9:24 11
10. Dukla Banská Bystrica 11 2 2 7 14:19 8
11. AS Trenčín 11 2 1 8 13:30 7
12. FC Senec 11 0 3 8 8:21 3

Góly: 32. Kožuch - 29. Ľ. Meszároš, ŽK: 3. Doležaj, 31. Barčík, 46. Poljovka, 48. T. Hanzel - 3. Kosmeľ, 11. Dobrotka, 26. Hanek, 88. Chlebek, rozhodujú: Havrilla - Laskovský, Benko, 15 132 divákov

Zdielať na