Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladí Slováci na San Sire členmi víťazného tímu
Zdielať na
Futbal

Mladí Slováci na San Sire členmi víťazného tímu

Zdroj: Flavio Ferrari/ilustračné

Na milánskom štadióne San Siro sa ešte počas uplynulého víkendu (22. - 23. 9.) stretlo viac ako 200 chlapcov z celého sveta, ktorí odohrali futbalový turnaj

Na milánskom štadióne San Siro sa ešte počas uplynulého víkendu (22. - 23. 9.) stretlo viac ako 200 chlapcov z celého sveta, ktorí si zmerali svoje sily vo futbale.

Slovensko reprezentovali víťazi letného kempu "AC Milan Junior Camp", ktorý v júli v Bratislave už druhýkrát s podporou VÚB banky organizoval slávny milánsky veľkoklub. Stretnutie mládežníkov zo 48 krajín sveta bolo šancou pre slovenské futbalové talenty predviesť svoje umenie na zelenom trávniku.

A to sa im aj podarilo. Hráči zo Slovenska boli totiž spolu s Grékmi, Švédmi, Chorvátmi a Macedóncami v tíme, ktorý dokázal vyhral celý turnaj. Víťazný tím dostal aj možnosť bežať okolo ihriska s vlajkou svojej krajiny, a to priamo počas zápasu 4. kola talianskej najvyššej súťaže AC Miláno - Parma.

Z Milána si mladí slovenskí futbalisti odniesli veľa spomienok, ale aj fotky s hráčmi tamojšieho AC, ktoré im budú pripomínať chvíle strávené na krásnom štadióne San Siro.

Zdielať na