Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Řepka a Abrahám dostali od Sparty pokutu 150 tisíc korún
Zdielať na
Futbal

Řepka a Abrahám dostali od Sparty pokutu 150 tisíc korún

Zdroj: Kieran Lynam/ilustračné foto

Vedenie českého futbalového klubu Sparta Praha potrestalo finančnou pokutou Tomáša Řepku, Martina Abraháma a asistenta Horsta Siegla.

Vedenie českého futbalového klubu Sparta Praha potrestalo kapitána Tomáša Řepku pokutou 150 tisíc korún za to, že v nedeľňajšom zápase 6. kola Gambrinus ligy v Tepliciach sa dostal do konfliktu s jedným z domácich usporiadateľov, za čo dostal druhú žltú a následne červenú kartu a cestou do šatne napadol kameramana Českej televízie (ČT).

Rovnakú pokutu dostal Martin Abrahám, ktorý mal v úmysle napadnúť hlavného rozhodcu Kociána a vulgárne mu nadával, za čo dostal červenú kartu. Klub z Letnej udelil pokutu 50 tisíc korún aj asistentovi trénera Horstovi Sieglovi, ktorý tiež slovne napadol arbitra a ten ho vykázal na tribúnu.

Vedenie Sparty zároveň dôrazne upozornilo trénera Michala Bílka, že je osobne zodpovedný za to, aby sa podobné incidenty už v budúcnosti neopakovali. Klub sa už za extempore Řepku s kameramanom Českej televízii ospravedlnilo a šéfredaktor športu Otakar Černý to prijal. ČT nepodnikne nijaké právne kroky, keďže došlo iba ku kontaktu s kamerou a nie s kameramanom.

Zdielať na