Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Futbalista Robinho ide za mreže za znásilnenie
Zdielať na

Futbalista Robinho ide za mreže za znásilnenie

Archívne video

TALIANSKO / Brazílsku futbalovú hviezdu Robinha v neprítomnosti odsúdili na 9 ročné väzenia za účasť na skupinovom znásilnení mladej ženy v roku 2013. Bývalý útočník Manchester City a AC Miláno tvrdí, že je nevinný.

Za účasť na skupinovom znásilnení 22-ročného albánskeho dievčaťa odsúdil taliansky súd brazílskeho futbalistu Robinha na 9 rokov za mrežami. 33-ročný futbalový útočník mal dievčinu znásilniť spolu s ďalšími piatimi Brazílčanmi potom, ako ju opili alkoholickými nápojmi v nočnom klube. Hráč, ktorý opustil klub AC Miláno v roku 2015 sa na pojednávaniach nezúčastnil a svoju nevinu vyjadril cez svojho právnika. Podľa portálu BBC Robinho, ktorý reprezentoval Brazíliu 100 krát a za 100 hier strelil 28 gólov, má možnosť odvolať sa. 

Status na Instagrame hráča, ktorý hral dva roky v Manchester City a momentálne hrá v brazílskom klube Atletico Mineiro vraví, že "podnikol všetky právne kroky a bráni sa voči obvineniam, opakovane potvrdzujúc, že sa na incidente nezúčastnil."

Talentovaný hráč začal svoju kariéru v klube Santos, vyhral dva tituly La Liga počas štyroch sezón v klube Real Madrid a potom v lete 2008 prestúpil do Manchester City za v tom čase rekordnú sumu 32,5 milióna libier. Do Brazílie sa vrátil s dvojročnou zmluvou s tímom Atletico Mineiro.

Pozrite si Robinhove futbalové umenie:

Súvisiace články