Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Hamšík splnil 22 deťom sen. Zobral ich na zápas a neskôr si dali večeru
Zdielať na

Hamšík splnil 22 deťom sen. Zobral ich na zápas a neskôr si dali večeru

NEAPOL / Futbalista Marek Hamšík je celosvetová hviezda. Na futbalový zápas do Neapolu pozval 22 slovenských detí, neskôr ich dokonca zobral aj na spoločnú večeru. Pre deti to bol obrovský zážitok.

Deti po príchode na letisko doslova sršali radosťou, bol to pre nich neuveriteľný zážitok, na ktorý budú spomínať celý život. "Veľmi sa nám tam páčilo, Marek je úžasný," povedali deti po príchode na letisko. "Chcel by som vám poďakovať, že ste boli v Neapole, že ste povzbudzovali. Bolo vás počuť až z ďalekej tribúny. Ste si vykričali hlasivky a dúfam, že sa vám v Neapole páčilo. Dúfam, že sa vám to všetko páčilo," povedal Marek Hamšík. 

Každý jeden člen výpravy má za sebou ťažký životný príbeh. Damián je po dlhej liečbe, pri ktorej mu brat daroval kostnú dreň. Jakub so svojou ťažkou chorobou statočne bojuje. "Cieľom projektu Integrácia je spájať deti, pomáhať deťom a dávať im hodnoty," povedal riaditeľ projektu Integrácia Slavomír Krafčák. Deti určite nezabudnú ani na svoj let, ten im zabezpečilo Minsitersvo vnútra vládnym špeciálom.

Súvisiace články