Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najškaredší Zlatanov gól! Ikonický Švéd povýšil šmatľavý pokus na umenie...
Zdielať na

Najškaredší Zlatanov gól! Ikonický Švéd povýšil šmatľavý pokus na umenie...

MANCHESTER / V 16-finále Európskej ligy si skrížili zbrane aj Manchester United a AS St. Etienne . Červení diabli hrali doma a boli favoritom. Zeleno-bieli, ktorí prišli na Old Trafford, museli mať nepríjemné déjà vu... Štyri roky ich totiž vo Francúzsku ničil v drese parížskeho St. Germain dnes už 35-ročný Švéd Zlatan Ibrahimovič a parádne sa na nich vybláznil aj teraz!

Celé patálie so 195 centimetrov vysokým kanonierom sa pre hostí začali už po štvrťhodine hry. Vtedy si svojský Zlatan postavil loptu na priamy kop spoza šestnástky a - zahral ho teda naozaj mizerne!

Jedine, že by bol až taký génius (čo je možné...), a že by šípil, že niekto z hráčov St. Etienne stojacich v múre má nohy tvarované až extrémne do X... No proste jeho prízemná a teda fakt dosť šmatľavá strela naozaj prekĺzla pomedzi nohy jedného z futbalistov v múre AS, ktorý ju navyše tečoval, a na obrovský šok brankára Ruffiera, ktorý sa zvalil dozadu ako korytnačka, sa dokotúľala do siete... Ibra ale vtedy ani zďaleka nepovedal posledné slovo: skóroval ešte z hranice malého vápna a potom i z bieleho bodu. A Manchester United vďaka nemu vyhral jasne 3:0.

Súvisiace články