Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Už trojnásobný otec Marek Hamšík opäť prihrával a Insigne úžasne trafil!
Zdielať na

Už trojnásobný otec Marek Hamšík opäť prihrával a Insigne úžasne trafil!

FLORENCIA / V úvode týždňa sa stal po tretíkrát otcom. K dvom synom - šesťročnému Christianovi a štvorročnému Lucasovi - pribudla Marekovi a jeho manželke Martine dcérka Melissa. Vo štvrtok skončil v ankete o slovenského Športovca roka v nabitej konkurencii na parádnom 7. mieste. Režisér hry slovenskej futbalovej reprezentácie a špičkového talianskeho klubu SSC Neapol - Marek Hamšík.

Na oslavy krásnej životnej udalosti, či na účasť na slávnostnom galavečere, ale nemal 29-ročný rodák z Banskej Bystrice čas. Veď presne v čase vyhlásenia Športovca roka viedol Neapolčanov opäť ako kapitán v ďalšom súboji talianskej Serie A.

Posledné tri ligové zápasy SSC vyhral s úctyhodným skóre 13:3. A pušný prach jeho futbalistom nezvlhol ani v 18. kole na trávniku Fiorentiny. Do vedia šiel Neapol v 25. minúte, keď si ťažkú loptu výborne prebral Marek Hamšík, posunul ju na o štyri roky mladšieho talianskeho spoluhráča zo stredu poľa Lorenza Insigneho a ten sa tiež pochlapil.

Súpera poslal do protipohybu a potom pravačkou nádherne trafil. Hostia síce vyhrali polčas 1:0, no po prestávke prehrávali s Fiorentinou 2:3 a bod ratovali až v úplnom závere. V 94. minúte vyrovnal na konečných 3:3 z jedenástky striedajúci Gabbiadini. Neapol zatiaľ zostal v tabuľke tretí, o sedem bodov za vedúcim Juventusom. Ten má ale ešte zápas k dobru.

Súvisiace články