Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Spasiteľ Realu opäť úradoval! Neskutočný Sergio Ramos znova udrel v nadstavení!
Zdielať na

Spasiteľ Realu opäť úradoval! Neskutočný Sergio Ramos znova udrel v nadstavení!

MADRID / Môže si to dať patentovať! Stopér a kapitán Realu Madrid Sergio Ramos má už copyright na dôležité góly v nadstavenom čase... Futbalistom "bieleho baletu" pomohli jeho presné zásahy v hodine dvanástej k zisku viacerých trofejí a v tomto ročníku La Ligy k zisku mnohých dôležitých bodov!

V minulom kole udrel Sergio Ramos v nadstavení El Clásica na pôde Barcelony. Jeho presná hlavička znamenala vyrovnanie stavu na konečných 1:1 a Real si udržal na čele tabuľky pred Kataláncami 6-bodový náskok.

Dnes večer však mohol byť už len 4-bodový. Barcelona totiž popoludní vyhrala na pôde Osasuny 3:0 a "pusinky" mali v domácom večernom súboji s La Coruňou namále. Tréner Zidane šetril pred účasťou na majstrovstvách sveta klubov trio Ronaldo - Benzema - Modrič a jeho tímu sa to v zápase proti zachraňujúcemu sa Deportivu takmer vypomstilo.

Po bezgólovom polčase síce udrel päť minút po prestávke Morata, no hostia vďaka dvom zlepeným gólom Joselua zo 63. a 65. minúty skóre otočili. Diaz vyrovnal v 84. minúte a zdalo sa, že Real príde po remíze 2:2 šokujúco o dva body. To by ale nesmel mať vo svojich radoch Sergia Ramosa! Ten je očividne pri štandardkách v nadstavenom čase nebrániteľný! Dokázal to aj teraz v 92. minúte po rohu Nemca Kroosa a štadión Santiaga Bernabeua sa otriasal v základoch...

"Los Blancos" vďaka tomu navyše utvorili nový klubový rekord, keď neprehrali ani v 35. zápase v rade. Sériu 34 zápasov bez prehry predtým futbalisti kráľovského veľkoklubu predviedli ešte v sezóne 1988/1989, keď ich trénoval Holanďan Leo Beenhakker.

Súvisiace články