Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tak to už áno! Vyrovnávajúci gól brankára nožničkami v 96. minúte!
Zdielať na

Tak to už áno! Vyrovnávajúci gól brankára nožničkami v 96. minúte!

POLOKWANE / Veru, so záznamom tohto svojho kúsku sa bude môcť chváliť aj vtedy, keď už budú jeho kopačky a rukavice dávno zavesené na klinci, ktorý už bude hrdzavý... A jeho vnuci budú pri pohľade na jeho krásny gól s úžasom híkať... Pridanou hodnotou, samozrejme je, že Oscarine Masuluke je brankár!

Konkrétne gólman juhoafrického prvoligového tímu FC Baroka. Ten včera hostil v jej 11. kole klub Orlando Pirates. Miernym favoritom boli hostia, no oba celky mali pred vzájomným súbojom na konte až po štyri remízy, a tak aj výrazne zaváňalo "ixkou"...

Tá sa napokon aj zrodila, no vskutku na poslednú chvíľu. FC Baroka prehrával od 48. minúty a v nadstavenom čase sa teda odhodlal ku kroku, ktorý sa v takýchto prípadoch zvykne robiť. Do pokutového územia súpera sa pred rohovým kopom vybral aj domáci brankár Oscarine Masuluke. V momente, keď jeho spoluhráč zahral štadtardku, plynula už 96. minúta. Obrana hostí síce prvú loptu odvrátila, no dostal sa k nej Oscarine a parádnymi nožničkami vyrovnal na konečných 1:1! Nádherný a navyše dôležitý gól! A aj oslava v jeho podaní bola veľmi podarená.

Súvisiace články